1/8 anonim válasza:
szalicilsavas készítmények vagy esetleg ilyen A-vitaminos kúra, ami hámlasztja a bőröd. azt hiszem az A-vitaminos dolgot orvossal kell intézni és pár hónapig szedni kell, hogy hatása legyen :)
remélem segítettem! :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, nemrég próbáltam a lézeres mélyhámlasztást, de semmi változást nem tapasztaltam eddig.
2020. dec. 2. 17:14
3/8 anonim válasza:
Végig csináltad az orvos által ajánlott kezelést, voltak utókezelések? Használtad közben az 50-es fényvédőt? Bocsi, csak érdeklődök, mert furcsa, hogy nem használt. Milyen típusú hegeid vannak? mert, ha "lyukas" a bőröd, azon csak orvosi kezelések (lézer, microneedling) tud segíteni, nincs olyan kence vagy akármi, ami visszanöveszti a bőrt oda, ahol már nincs.
4/8 A kérdező kommentje:
Co2 frakcionált lézer kezelés volt, még csak 6 napja de semmit se tapasztaltam persze tudom hogy időbe telik illetve minimum 3 kezelés kell csak ennyi pénzért jo lenne valami változást tapasztalni.
2020. dec. 2. 19:45
5/8 anonim válasza:
Ja hát igen, ez nem így működik. Szerintem ne használj semmi különöset a kezelés végéig.
6/8 anonim válasza:
Én olyanról hallottam,hogy frakcionált radiofrekvenciás kezelés.Nem tudom pontosan mi a menete,elég drága mindössze,de ez a legújabb,amit használnak kozmetikákban.A mikrotűs kezelések szintén jók lehetnek.
7/8 anonim válasza:
Én is a hegeimre carbon peelinges lézerkezelésre mentem, 4 alkalmon vagyok túl, még van 2 (féláron fizettem Budapesten, még mindig tart az akció), és elég nagy már a változás, az első két alkalom nagyon nem látszik, a nagyon heges bőrre általában 5-6 kezelés segít. A retinol rengeteget használ. A hámlasztók is segítenek (AHA, BHA), szérumokban vagy arctisztítókban van, csak fontos, hogy nem szabad ezt C vitamint tartalmazó szérummal vagy krémmel (ez is segít a hegekre, mert világosít) és retinollal együtt használni (retinolt se szabad a C vitaminnal). A bőrgyógyász által felírt gyógyszert nehogy szedj, mert nagyon ártalmas a szervezetednek, és nem mindenki bírja. A microneedling kezelés meg inkább a “lyukas hegeken” segít. A fényvédő kötelező retinolnál, C-vitaminnál és hámlasztóknál is, a hegekre amúgy is kell, mert sötétebb lehet a naptól. Ez a 4 együtt a leghatásosabb otthon. A The Ordinary és Cerave termékeknek a legjobb az ár-érték aránya.
8/8 anonim válasza:
Az Ipl és a kozmetikai hámlasztás jó rá.De a legfontosabb alapjáraton minden reggel kell fény védőt használni 50 faktorosat DE Ipl és hámlasztás esetnék kihagyhatatlan a vastagon bekenés.Mert sajnos nagyon foltos lehet az arcbőr a kezelés után az UV miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!