Edzés utána pattogó érzés?
Figyelt kérdés
Erős pattogást érzek az izmaimban lábrészen edzes után. Mitől van? Ha rosszat jelent mit lehet tenni?2021. febr. 16. 14:52
1/3 anonim válasza:
Miaz h pattog? Ugral az izom? Nekem a vallam csinalta sokszor ha arra gondolsz. Dietaba vagy? Iszol eleget? Jol kajalsz? Magnezium is segithet ilyesmin meg vmi multi ha a kajad nem tul vitamindus..
2/3 A kérdező kommentje:
Miután megerőltetem magam azután szokott előjönni, nem tudom máshogy leírni csak, hogy pattog. Mintha minimális izomrángás lenne vagy mi. Iszok, eszek normálisan és szedek magnéziumot is.
2021. febr. 16. 21:20
3/3 anonim válasza:
Ja olyasmi volt nekem is. Egyszer csak elmult.. azon kivul h idegesito volt nem okozott semmi gondot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!