Hasznos lehet ez a fajta mozgás?
Figyelt kérdés
Folyamatosan hozza a YouTube ezeket a videókat. véleményt kérnék róla ha valaki próbálta vagy szakavatott az aerobic, fittness világában
2021. febr. 6. 14:34
1/12 anonim válasza:
Köszönjük a hirdetést! Nos, aki azt mondja, hogy 30 nap alatt fogyok 6-8 kilót táncikálással, az HAZUDIK. A javasolt fogyási ütem kb. 2 kiló egy hónapban, adjunk hozzá még kettőt, ami a gyomor kiürüléséből jön, tehát nem valódi fogyás. Így még mindig csak 4 kilónál tartunk, de ezt nem táncikálással lehet elérni, hanem hanem jól összeállított étrenddel.
2/12 anonim válasza:
Ezt meg makiprobalom, vagy legalabb is megnezem.
3/12 anonim válasza:
Miert ne fogyhatna tole? A kajat nyilvan rendbe teszi aki fogyni akar. Azon kivul mind1 mivel egeted el a kcalt. Az se igaz h havi 2 kg.. meg h nem lehet 1 honap alatt 8kgot fogyni.. en 3 het aladt fogytam 6kgot. Heti 5*1.5 ora sulyzos edzes 4*30p kardio. Meg napi 6 kiszamolt etkezessel.
4/12 A kérdező kommentje:
Elsőnek írnám, nem hirdetés cukipofa, de nem fogom körbeírni, hogy tudod a YouTube-on a kis vietnami csaj ;) január elsejétől életmódváltáson vagyok, 6-18 órás diéta, mivel elég nagy a túlsúly rajtam előbb duci tornával kezdtem, aztán váltottam kick-box aerobicra, napi 1 óra. Illetve súlyzós edzés 1 óra. Elvből nem állok mérlegre, ruhához mérem magam. Viszont ha tényleg úgy lenne értelme ennek a fajta mozgásnak, akkor beépíteném a meglévő programomba.
2021. febr. 6. 15:41
5/12 anonim válasza:
En aztmondom hajra!! :D amugy sztem hasznos, ez jo zsiregeto
6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) hatalmas elhatározás, 30 kg felesleg van rajtam a lányaim után... Soha nem voltam ennyire elszánt, hogy visszakapjam a régi önmagam. És a legjobb, élvezem is csinálni :D
2021. febr. 6. 15:54
7/12 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki max ha nem jön be váltasz de csak ettől nem fogsz ledobni 6-8 kilót az még mindig az étkezés rendberakàsa után jön,az a 3/4 óra csak egy kis része az számít jobban mit csinálsz a másik 23 órában.
8/12 A kérdező kommentje:
8-16 órás diétán vagyok, az 1-1 óra aerobik és súlyzós edzés mellé beépítem ha már ezeknek sem lesz eredménye nyárra, akkor semminek 😁
2021. febr. 9. 07:08
9/12 anonim válasza:
5-os vagyok. Elmondanad, mit jelent ez a 8-16 dieta?
10/12 A kérdező kommentje:
Ugye a nap 24 órából áll, abból 8-ban étkezek, 16-ban csak mentes vizet iszok. Én úgy állítottam be, hogy reggel 9-kor reggelizek, teljes kiőrlésű kenyeret, tojást hasonlókat. Délben amit épp főzök, kisebb adagban. Ma pl Frankfurti leves, krumplipüré fasírt az ebéd. Vacsi mindenképp 17 óra előtt ma szerintem gabonapehely lesz. És legközelebb csak holnap 9-kor eszek. Magyarul lehet mindent, csak azt az adott 8 órában. "intermittent fasting" így találni róla bővebben infót. Nem mondom hogy könnyű ma reggel már nagyon néztem az órát 😅 de számomra ez tartható.
2021. febr. 9. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!