Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nőként hogyan lehet eltüntetni...

Nőként hogyan lehet eltüntetni a felesleges zsírt a karról?

Figyelt kérdés

Pár éve felszedtem 3-4 kilót, és habár azóta még többet is sikerült fogynom, a karomról egyszerűen nem tudom eltüntetni a zsírt.

Nem vagyok egyáltalán túlsúlyos, S-es méretű ruhákat hordok és teljesen arányos a testem, de a karommal egyszerűen nem tudok mit kezdeni, ráadásul sokkal feltűnőbb, mintha mindenhol "lenne rajtam mit fogni".

Nagyon zavar már, mert nem merek rövidujjú ruhákat hordani. Elhatároztam, hogy idén nyárra végre változtatok.

Bármilyen építő jellegű ötletet szívesen fogadok, nagyon fontos ez nekem.

Köszönöm.

2021. febr. 2. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Ha nincs túlsúlyod, akkor nem tudsz már mit csinálni. Valószínűleg megnyúlt a bőr a karodon.
2021. febr. 2. 11:05
 2/4 anonim válasza:
Keress olyan otthoni edzős videókat, amik speciálisan kar edzések, de mégis zsírégetők, nem pedig izom építők. Nem biztos, hogy sok, de pár biztos van... nem te vagy az egyetlen, aki koncentráltan onnan szeretne fogyni.
2021. febr. 25. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:
A saját testsúlyos gyakorlatok jónak számítanak ilyen célra? Fekvő, plank, stb...
2021. febr. 26. 09:19
 4/4 anonim válasza:
2021. febr. 26. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!