Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől érzed magad jobban, ha...

Mitől érzed magad jobban, ha ki vagy gyúrva, izmos vagy?

Figyelt kérdés
Miben jobb az életed azt leszámítva, hogy belenézel a tükörben és nagyobb izmaid vannak? Miben előnyös? Jobb a közérzeted? Anno sportoltam, de nem ugyanúgy rosszul éreztem magam, mint most sport nélkül.
2021. jan. 31. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont attól érzem magam jobban, hogy ha tükörbe nézek, jobban tetszik, amit látok. Amúgy az életem semmiben nem változott.
2021. jan. 31. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne jobb a kozerzet ha belenezel a tukorbe es tetszik amit latsz. Tele vagy energiaval, elegedett vagy igy hatarozottabb is. Van kiallasod. Csajoknak is bejon. Az emberek is mashogy szolnak hozzad. Csomo embert megimsertem az edzes miatt, baratsagok is szulettek. Uj tarsasag. A napodban is van rendszer. Nekem csak elonyomre valt.
2021. jan. 31. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz mint a kettes azt leszámítva hogy én teljesen egyedül tolom.
2021. jan. 31. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Milyen érzes,amikor lezuhanyozol?

Vagy milyen érzés,mikor csinálsz valamit és leteszed a szerszámot,mert befejezted a munkát.

Kb 8 év után nagyjából ilyen érzés.

Rutin lesz belőle.Lexarod már,hogy nőtt e a karod,vagy ki nez meg.Ezek mind lényegtelen dolgok.

Egyszerűen jól esik a testednek,hogy megmozgattad.

Szerintem ugyanez allja a többi sportnál is,amit valaki evekig csinál.(Majd valaki megerősít ebben).

Nem érdekli,hogy hány km t futott,mennyi idő alatt.Egyszerűen elmegy reggelente futni,leedzeni magát,mert jólesik, és kész.

2021. febr. 4. 14:34
 5/5 anonim válasza:

Több az önbizalmam, strandon nem úgy sétálok végig, hogy takargatom magam, Sőt kimerek menni a strandra, mert nem félek attól hogy úristen hogy fognak rámnézni.

De egy edzés után is sokkal jobb a közérzetem, ha elmegyek futni akkor is olyan érzés szabadul fel, ami máskor soha, ugyanígy egy itthoni edzés után.

2021. febr. 16. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!