Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány kilométer séta az, ami...

Hány kilométer séta az, ami már egyszerre túl sok?

Figyelt kérdés

2021. jan. 27. 15:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Kezd el step by step. Egészéges izületkímélő mozgásforma, könnyen lehet a pulzust a zsírégető zónában tartani. 5 km nem sok, ha nem vagy formában éppen elég lesz. Lassan emeld a napi/heti km-t. Én 4.hete hetente 3-4x gyaloglok túrázok 5-7,5 km/ óra átlagsebességgel. 6km-rel kezdtem. Most 17km-nél járok. -6 kg lejött, hogy egyenlőre az étrendemen még nem változtattam. Igaz versenysportoló voltam 20 évig, de nem is vagyok huszonéves.Hajrá!
2021. jan. 29. 22:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha erdőben megy az ember akkor én inkább a jó levegő meg a csend miatt teszem, igyekszem minnél többet kint lenni és nem bent a szobában, a városban pláne ebben a fütési szezonban.

A táv meg terhelés függvénye, volt hogy vagy 6 km alatt tőkig leizzadtam mert 30 centis havat kellett taposnom, miközben egy fél maraton gyaloglás hegyre fel/le nem nagyon kottyan meg.

Ha az edzés számít akkor mint fent leírták emelkedő és lépcső. Ha nincs akkor egy bérház lépcsője is megteszi, egy 4 emeletesben 3-4x felkocogsz, meg szépen lassan lejösz, aznapra már nem is kell más, persze előtte bemelegítés, boka, csipő körzés legyen, meg ne papucsban:)))

Ha sokat ültél akkor derék és hasizom problémáid lesznek/vannak, ami a gerinc túlterheléséhez vezet. Felülés, hasprés, plank (nagyon egyszerű de nagyon működik, vannak app-ok rá) derék körzés hajlítás és görgözés/hengerezés!!!

2021. jan. 30. 08:55
 13/15 anonim válasza:
Mifelénk azt mondják,hogy aki 50-méternél többet sétál az már csavargó.
2021. febr. 1. 07:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Lusta vagy ,mint a föld ! Be kell ismerni. Ettől soha nem fogsz lefogyni.
2021. febr. 1. 08:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt mondják, az ideális életmód az, ha naponta 10 e. lépést tesz meg az ember.
2021. febr. 1. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!