Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Egy ló az hány kilométert tud...

Egy ló az hány kilométert tud megtenni egyszerre ? Lemegy komarom eszterhomig pest megyétől ? Sportolni akarok mert figy on kene.

Figyelt kérdés
Ajánlják a lovat mint sportot mert egészséges . Csak kiv vagyok hogy egy 170 kilós embert meddig vinne el?
2020. jún. 10. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

170 kilós embert semeddig nem visz el egyik se mert egyik lótulajdonos se fogja megengedni hogy felül a lovára.

És ekkora táv lelovaglásához kell egy minimum kondi neked is meg a lónak is ha nem csiga tempóban akarsz oda érni

2020. jún. 10. 22:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem is kell hogy felengedjen a lovára mert veszek egyet magamnak
2020. jún. 10. 22:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha veszek magadnak egy lovat és ezzel a súllyal lovaglod 1 hét alatt használhatatlan lesz a lovad.

Lesántul illetve hátproblémái lesznek.

Ha hidegvérűt veszel akkor adok neki 1 hónapot mire tönkremegy a lovad.

100 kiló a max amivel egy hidegvérű lovat hosszabb távon lehet lovagolni.

2020. jún. 10. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A kezdetekben talán fél órát ha fent bírsz maradni a hátán ( persze ha nem csak sétálgatsz vele). Ha lovagolni szeretnél (és nem állatot kínozni),akkor először szabadulj meg attól a plusz 70 kilótól.
2020. jún. 11. 00:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

170 kilóval ha felülsz egy lóra, az kb már kimeríti az állatkínzás fogalmát. Előbb talán meg kellene szabadulni attól a plusz (mininum) 70 kilótól, utána rá lehet ülni.

Kb 1 hét alatt kicsinálod a gerincét meg a lábait és akár be is darálhatod kolbásznak. Remélem csak vicc a kérdés.

2020. jún. 11. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez komoly??? Ültél már lovon??? Vagy sportolsz/tál rendszeresen valamit? Én 80 kilóval ( 30 felesleggel, előtte mozgás nélkül) mentem ki, hát b+, 5 perc séta után hányingerem volt a kimerültségtől. Szerencsétlen állatra fel sem tudnál ülni jó eséllyel. Ajánlották a hidegvérűt. Azok ugyan többet bírnak, de nem lovaglásra valók ( bár már arra is használják őket), ráadásul nagyon széles a hátuk, szerintem nem tudnád annyira széttenni a lábaidat. SZóval MINIMUM 70kg-s fogyás ( vagy még több) után lehet értelme megpróbálkozni szegény állattal.

De remélem, nem komoly a kérdés...

2020. jún. 11. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudsz lovagolni, ló legyen az a patáján ha eltűrne téged a hátán. Vszeg kamu a kérdés, de kit érdekel.

Ha ledob a lóvés gerincedet töröd ne mondd hogy a ló hibája, őt ne büntesd meg azért mert egy féreg vagy.

2020. jún. 11. 23:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Maximum fogaton.

De szerintem ez egy troll kérdés. 170 kilóval fel se bírsz ülni, de a ló se tűrne meg. Magadnak meg ne vegyél lovat, mert hozzáértés nélkül mindenkinek szenvedés.

2020. jún. 12. 08:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen morbid elhízással szerintem legelőször orvoshoz kellene menj (orvoshoz, nem pedig ilyen "táplálkozástudós" sarlatánokhoz), aztán tedd amit az orvos mond. Ne arra számíts, hogy felülsz egy lóra és pár óra alatt ledobsz 90 kilót.
2020. jún. 12. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!