17 éves lányként van esélyem kockahasat elérni?
Mostanában egyre többet edzek, egyre több felülés, fekvőtámasz, híd popsiemeléssel, guggolás, plank..(stb..)-et csinálok. Nagyon szeretnék kockahasat, egy álom számomra már régóta. Nyáron napi kb másfél órát edzettem, csak aztán lelki dolgok miatt abbahagytam, ez alatt az idő alatt eléggé elkezdett formásodni már a hasam, és mostanában megint egyre jobban látszanak rajta ilyen "csíkok", mintha már a kockahasnak egy kis előjele lenne😅
Segítséget szeretnék kérni, mert egyedül ez tudom hogy nem igazán fog menni..
Milyen gyakorlatokat csináljak és mennyit? És milyen gyakran?
Legfőképp miket, mennyit és hányszor egyek? Edzés előtt, vagy után egyek?
Kb mennyi idő edzés után lenne már elég látványos a kockahas?
(Ezt az egészet úgy kellene, hogy fogyjak is mellette, mert most már egy ideje fogyókúrázom, szóval tömegnövelős tippeket ne írjatok légyszi😁) De gondolom ha csinálom a gyakorlatokat rendszeresen, akkor a súlyom is kevesebb lesz igaz?
Válaszokat előre is köszönöm!
#6os vagyok
Ha nem úgy eszel , akkor ugyanúgy megmarad a zsír a hasadon , leírtam az én tapasztalataimat, semmi nem segitett , hiába hasaztam , hiába plankelek , meg csinálom a hasgyakorlatokat. Tudom , fáj elhinni sok embernek , de a diéta az alapja a kockahasnak. Te pedig kérdező ne haragudj , jo szándék vezet , csak zavar a sok tudatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!