Ki hogy kezdett bele?
Figyelt kérdés
Szeretnék futni. Kezdő, picit felesleggel vagyok. Viszonylag kisebb városban, ahol kb mindenki ismer mindenkit. Az utcán futnék.
Nyilván nem tudnék egyhuzamban futni eleinte. Lehet inkább ez zavarna, hogy ki mit szólna, ha ott lihegve vonszolnám magam.
Tudom. Szar**m le. De valahogy nem tudom. Zavarna. Pláne, hogy egyedül mennék.
2021. jan. 25. 11:38
1/5 anonim válasza:
Én, amíg béna voltam, lómaszkban futottam, így nem ismertek fel. Ilyesmit ajánlok:
2/5 anonim válasza:
fuss lépcsőházban ha adott a lehetőség!ha nincs keress mindenképpen zöld területet-megéri!
3/5 anonim válasza:
fokozatosság elvét tartsd be érzi amúgyis a tested ha túl van eröltetve hajszolva-kitartást
4/5 anonim válasza:
Pedig muszáj lesz elfogadni, hogy esetleg furán fog nézni rád pár ember. Ez van. Vidéken még mindig úgy néz rám pár ember, mintha ufó lennék, mikor futok. Ha esetleg megteheted, menj ki külterületre, ahol úgyis kevesen vannak. Hogy kezdtem bele? Nem tudom, hogy egészen pontosan mire vagy kíváncsi.
5/5 anonim válasza:
Amerikában furán néznek bizonyos városokban ha sétál az ember...főleg ha lány:megtörtént kábé 6éve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!