Vadásztársaságban tanulhatnék ilyeneket?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni vadászni, illetve az elejtett állat feldolgozását, nyúzást, esetleg a bőr kikészítését. Erre van valami mód? Az nem baj, ha van tagsági díj, csak az a fontos, hogy legyen aki megtanít ezekre. Mellette jó lenne a fegyver tisztítást, karbantartást is megtanulni.2021. jan. 24. 14:50
1/2 anonim válasza:
A YOUTUBE bőven elég. A vadászok többsége alkesz senki. Nekem is csak a fegyverek miatt van engedélyem, sosem voltam még vadászaton, fosok, hogy valamelyik részeg lepuffant.
2/2 anonim válasza:
Videókból nem tanulsz meg zsigerelni vagy éppen eredményesen cserkelni. Azt javaslom próbálj találni egy normális hivatásos vadászt vagy egy vt tagot, aki "mentorként" segíthet.
Az első válaszoló gondolom a kanapéról osztja az észt, nekem más tapasztalataim vannak. Férjem hivatásos, nekem is megvan minden engedélyem, szóval sokat járunk vadászni ketten vagy esetenként barátokkal, de nem felelőtlen részeg módra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!