Mostanában mire érdemes tenni tippmixpro-n?
Kosárlabda,euroliga, nba.
Hoki, nhl.
En ezeken nyertem. Meg női tenisz.
Pont, hogy azt mondom, hogy ilyen kicsi oddsokall nem szabad játszani.. Semmi értelme..Én 1,7 alatt nem játszok meg meccset és van, hogy nyerek vele.
Kockáztatni kell. Persze én csak 1000-2000ftal játszom.
Nem hat.
Olyan meccseket buktam pár napja, hogy nem hiszed el..
Pl kosárlabda euroliga. Reál Madrid - zvezda.. Es a zvezda nyert. Előző meccsen meg húsz ponttal kikapott sokkal gyengébb csapattól... Ilyenek vannak..
Ott a probléma, hogy az 1,2-es szorzó alapján méred az esélyeket. Ha az iroda 1,4-et állapít meg, akkor mi van? A játékosok nem úgy mennek, ki hogy na mi itt most kikapunk, mert az ellenfélre csak 1,2 az odds. Ha az 1,2 mindig tuti lenne, akkor a fogadóiroda csak veszítene rajta és nem lehetne rá fogadni.
Arról nem is beszélve, hogy sokszor az alapból 1-2 tizeddel magasabb odds csökken le, amiért mindenki az adott csapatra fogad, így korrigál az iroda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!