Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan öltözzek kocogáshoz?

Hogyan öltözzek kocogáshoz?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja elkezdtem kocogni. Ez olyan lájtos, lassú kocogás, napi 5-6 km, de állandó, mindenféle időjárásban, magyarul egyetlen napot sem hagyok ki.

A gondom az, hogy már végigpróbáltam egy csomó féle öltözékvariációt felül, de mindig lucskosra izzadom magam, aminek az a vége, hogy fázik a hátam és a mellkasom és félek hogy megfázom. (Komoly sanszos: súlyos asztmám van.)

Ezért kellett elhagynom az utolsó, levezető gyaloglókört is. Kezdtem pamuttal, aztán jött a műszálas, azután a speciális technikai felső, kombinálva síkabát (a vékonyabb), plusz egy mellény, ami védi a mellkasomat, de egyszerűen bármit húzok fel, borzalmasan leizzadok már az első kör után, pedig komolyan, egy járókeretes, reumás csiga is gyorsabb nálam.

Tud valaki olyan megoldást, ami szárazon tartaná a testem mozgás közben, és nem tudok megfázni szélben sem?

2021. jan. 7. 19:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10-es: nem meleg. Amúgy izzad az ember, de ez a kabát kivezeti, úgy hogy te száraz maradsz. Hihetetlen. Amit linkeltél, az nekem nagyon vékony: a mellkasomat muszáj vastagabb, meleg, szélálló réteggel védeni. Én nem tudok "ráhajtani", COPD-határos asztmás vagyok. Van egy lassú tempó, amit felveszek - 5-6 km/óra -, és azon lekocogok 5-6 kilométert. De így jó 🙂
2021. jan. 20. 10:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem vezet ki semmit, ninsenek csodak, ez egy dzseki nem egy varazskopeny.
2021. jan. 20. 10:38
 13/15 A kérdező kommentje:

7-8-as válaszolók, ajánlani tudtok meleg cicanadrágot? Erről mi a véleményetek?

[link]

2021. jan. 20. 18:13
 14/15 A kérdező kommentje:
12-es: kivezeti. Szívesen megmutatnám, és fogalmam sincs, milyen technológiával éri el, de megteszi. Ha nem érzem, látom, én sem hinném el.
2021. jan. 20. 18:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincs semmilyen technologiaja, ez nem egy telefon hanem egy darab anyag. Maximum felszivja es gyorsan elparolog. Ha kivezetne akkor latnad ahogy csopog mogotted az uton ahogy futsz.
2021. jan. 20. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!