Hogyan öltözzek kocogáshoz?
Másfél hónapja elkezdtem kocogni. Ez olyan lájtos, lassú kocogás, napi 5-6 km, de állandó, mindenféle időjárásban, magyarul egyetlen napot sem hagyok ki.
A gondom az, hogy már végigpróbáltam egy csomó féle öltözékvariációt felül, de mindig lucskosra izzadom magam, aminek az a vége, hogy fázik a hátam és a mellkasom és félek hogy megfázom. (Komoly sanszos: súlyos asztmám van.)
Ezért kellett elhagynom az utolsó, levezető gyaloglókört is. Kezdtem pamuttal, aztán jött a műszálas, azután a speciális technikai felső, kombinálva síkabát (a vékonyabb), plusz egy mellény, ami védi a mellkasomat, de egyszerűen bármit húzok fel, borzalmasan leizzadok már az első kör után, pedig komolyan, egy járókeretes, reumás csiga is gyorsabb nálam.
Tud valaki olyan megoldást, ami szárazon tartaná a testem mozgás közben, és nem tudok megfázni szélben sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!