Szex mint kardioedzés lehetséges? Sehogy máshogy nem tudom rávenni a barátnőmet a mozgásra, pedig egészségügyi okok miatt muszáj lenne fogynia? Hatásos lehet? Hogyan csináljam jól?
Nemtudom mások, hogy vannak a saját esetükben, de esetemben a kimenő nyílásom maradjon is kimenő, sose legyen bemenő!
A felesleg pedig úgy 35 kg lehet, a probléma pedig akármiylen vicces is egyeseknek, sajnos valós.
Okés, az asszony 95 kiló, nyársrahúzzuk és emeljük!
Aztán pörgetünk rajta...
"Normális étrend nélkül reggelig lovagolhat rajtad akkor se fog fogyni. Etrend majd utana johet a kimeletes mozgas. 35 kilo plusz rengeteg."
Ja, én is tudom, és szerintem egy része ösztrogén miatt lehet.
De ahogy a dolgok mennek mostanában, szerintem ez nem fog változni, a hozzááállás hiányzik leginkább, komolyan sem veszi a helyzetét így 23 évesen, szóval hiába minden részemről.
Ez tipikusan az a helyzet amikor nem válthatja meg az ember a világot, ha mások nem akarják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!