Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szex mint kardioedzés lehetség...

Szex mint kardioedzés lehetséges? Sehogy máshogy nem tudom rávenni a barátnőmet a mozgásra, pedig egészségügyi okok miatt muszáj lenne fogynia? Hatásos lehet? Hogyan csináljam jól?

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 21:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hogyan csináljam intenzíven ezt legalábbe gy órán át, mindennap, hogy ne készüljünk ki?
2021. jan. 2. 21:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki felcsatolhatóst és hagyd hogy ő végezze a munka nagy részét.
2021. jan. 2. 22:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Oké, majd ha fizetsz érte ;)
2021. jan. 2. 22:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem először ne egy keményebb edzésre fogd be. Mondjuk esténként menjetek el sétálni kicsit, amíg tart a korlátozás addig olyan 7 fele. Barátnőmnek is van feleslege, de nem kényszerítem rá, mert csak rosszabb lesz a helyzet ha erőlteted. Szerintem az egy óra reszelés, azért túlzás, meg az milyen már, ha csak azért szexelsz vele, hogy lefogyjon 😂 bár bizonyos pózoktól biztos fogyna. Pl intenzív lovaglás, vagy a talicskapóz xD
2021. jan. 3. 09:12
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Bár, ha vesztek felcsatolhatóst tényleg több variáció lehetséges Pl.: Ha felkap és rákulcsolod magad, miközben seggbe tolja neked. Ez erősíti a váll és hát izmait és a bicepszét is.
2021. jan. 3. 09:17
 6/12 A kérdező kommentje:

Nemtudom mások, hogy vannak a saját esetükben, de esetemben a kimenő nyílásom maradjon is kimenő, sose legyen bemenő!

A felesleg pedig úgy 35 kg lehet, a probléma pedig akármiylen vicces is egyeseknek, sajnos valós.

2021. jan. 4. 12:16
 7/12 anonim válasza:
66%
Én is fogyni akarok. Csoportos edzés?
2021. jan. 4. 18:35
 8/12 A kérdező kommentje:

Okés, az asszony 95 kiló, nyársrahúzzuk és emeljük!

Aztán pörgetünk rajta...

2021. jan. 4. 19:18
 9/12 anonim válasza:
Normális étrend nélkül reggelig lovagolhat rajtad akkor se fog fogyni. Etrend majd utana johet a kimeletes mozgas. 35 kilo plusz rengeteg.
2021. jan. 28. 22:06
 10/12 A kérdező kommentje:

"Normális étrend nélkül reggelig lovagolhat rajtad akkor se fog fogyni. Etrend majd utana johet a kimeletes mozgas. 35 kilo plusz rengeteg."

Ja, én is tudom, és szerintem egy része ösztrogén miatt lehet.

De ahogy a dolgok mennek mostanában, szerintem ez nem fog változni, a hozzááállás hiányzik leginkább, komolyan sem veszi a helyzetét így 23 évesen, szóval hiába minden részemről.

Ez tipikusan az a helyzet amikor nem válthatja meg az ember a világot, ha mások nem akarják!

2021. jan. 31. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!