Mivel enyhítsem a mozgáshiányt, ha egészségügyi okokból nem sportolhattok?
Az elmúlt időszakban sokat voltam beteg folyamatosan, most is az vagyok sajnos, és az állapotom miatt nem sportolhatok.
Viszont mozgáshiányom van nagyon, érzem hogy feszült vagyok, szerintem jobban viselném még azt is ha az alvás maradna ki az edzés helyett. Eddig heti 5 nap edzettem, most viszont maximum sétálni mehetek el.
Próbálom elfoglalni magam, nem becsavarodni, de érzem, hogy minden nappal feszültebb és merevebb leszek tőle. Ti mit szoktatok csinálni ilyenkor? Van valami, ami segít enyhíteni a mozgáshiányt?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mik azok az egészszégügyi okok?
Azért kérdezem, mert a jógát nem nevezném sportnak, viszont a mozgásigényt teljességgel kielégíti.
Ráadásul van kifejezetten gyógyászati irányzata a jógának.
Eleinte az asztmám miatt lett a kardió, futás, bicikli kilőve, vagy "saját felelősségre" csinálhatom. Most pedig a tüdőm és autoimmun betegség miatt vizsgálnak, le vagyok gyengülve, szteroidot is kapok. Tegnap pedig szövetmintát vettek a hátamból, úgyhogy most a varrás miatt 2 hétig semmi hirtelen mozdulat és víz sem érheti, úgyhogy az utolsó utáni ötletem, az úszás is kilőve...
Köszi a válaszokat, ment a zöld pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!