Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Reális az 1850 elégetett...

Reális az 1850 elégetett kalória 73 perc (11km) futással, 120 kilósan?

Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S9 telefon méri ezt, ott is be van állítva a 120 kiló es h 197 centiméter magas vagyok. Én örülök hogy ennyi kalóriát el tudok égetni ennyi futassal, csak nem tudom, hogy ez reális e? 1km alatt 165 kcal körülbelül....nekem ez soknak tűnik...
2020. dec. 28. 13:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hat nemtudom... Ha ennyit el lehetne egetni 11km futassal akkor mindenki hamar lefogyna
2020. dec. 29. 17:32
 12/14 anonim válasza:
Bárhogy is legyen, ha ezt javasolták az orvosok, akkor mindenképp fuss és ne feltétlen csak a kalóriák miatt. Annyit égetsz, amennyit égetsz, ezt nem tudod befolyásolni! Sok erőt az edzésekhez!
2021. jan. 3. 00:49
 13/14 A kérdező kommentje:
11esnek írom, gondolom a testsuly nagyban befolyásolja azt h mennyi ég el. 5 km-en nem ugyanannyit eget el egy 70 kilós es egy 120 kilós ember. Mindenesetre idén megfogadtam h nem csak futok,de egy füzetbe mindent felírok amit megettem, az utolsó cukorkáig. Talán ez segít az eredményesebb sportban , es latom h mi az amitől ennyi kilo vagyok.
2021. jan. 3. 08:12
 14/14 anonim ***** válasza:
120kgosan nem is ajanlott futni. Inkabb lepcsozz vagy bringazz meg csinalj sulyzos edzest. Tarts vmi etrendet, ne egyel szemetet.
2021. jan. 3. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!