Fiúk, szerintetek melyik a legvonzóbb sport lányok számára?
A röplabdás lányok szörnyen szexik :)
Nem várom el, de hatalmas plusz pont. És a röpis csajoknak nagyon jó fenekük van.
Nekem annyi fontos, hogy jo alakja legyen. Az hogy ezt hogyan eri el nekem mindegy. Legyen az kondi, ropi, vagy barmi mas sport. De mivel en is kondizom, elony ha o is :) de ne az a kigyurt fajta legyen, csak legyen valami formaja.
F25
Természetesen nem gond, ha nem sportol, de azért alap szinten figyeljen oda magára. A plusz kilók sem zavarnak, csak legyenek jó helyen, meg ne látszódjon a Holdról is a narancsbőr, nem genyóságból, de az egyértelműen az egészségtelen életmód jele. Félreértés ne essék, nem kell tökéletesen hibátlannak lennie meg úgy megjelenni, mint a filmekben a tipikus "jónők", persze nyilván bármelyik férfi örülne, ha ilyen barátnője lenne, de azért egyáltalán nem ez a legfontosabb. :) Főleg, hogy mi férfiak sem vagyunk filmbeillő adoniszok... :D
A strandröpis csajokra én is dobok egy szavazatot, nem feltétlenül a fenekük miatt, de tényleg nagyon csinosak. :D Többnyire. :D
A görkoris/deszkás lányokat is megnézem, főleg nyáron, mikor trikó-rövidnaci van rajtuk, olyan kis lazák, de mégis szexik :D
Egy kickboxer hölgy ismerősöm is van, aki baromi jól néz ki a képein, de lehet, hogy élőben megijednék tőle, ha előttem rúgná szét a zsákot. :D
Ez lehet kicsit langyin hangzik, de szerintem a jégkorcsolyázó hölgyek is nagyon szépek, szeretem az elegáns mozdulataikat.
Akiktől viszont a frász kitör:
a futók, akik reggeltől estig kocognának, és kb. már csak a bőr lóg a csontjukon, annyi kalóriát égetnek...
a rúdtáncosok, bocsi, tudom hogy szerintetek ez sport, nekem ugyanúgy a sztriptízbár jut eszembe róla, különösen, mikor felveszitek azokat a gusztustalan 20 centis domina patacipőket :D bocsi :D
a szinkronúszók (amúgy sem túl vonzó számomra az úszónők széles háta) a kigyúrt testükkel meg a kisminkelt fejükkel a víz alatt, becsipeszelt orral... :D
a legjobb alakja a műugró,a tornász,meg a fitnesz modell csajoknak van.
és hogy miért.
a testzsír százalékuk ideális.
vékony a derekuk,izmos a combjuk,kerek a fenekük és szép egyenes tartásuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!