Mi az a sport amit elveztek is es eletforma, tehat nem csak kínszenvedes a jo alakert?
Figyelt kérdés
Nekem a gorkorcsolya2020. dec. 25. 01:08
1/6 MadSeal válasza:
Súlyzós edzés és kickbox (kickboxon belül főleg a zsákolás és sparring, az akár ájulásig, de pl. a padworköt annyira nem élvezem). Na meg a labdajátékok is, de csak akkor, ha nem olyan emberekkel játszok, akik vérkomolyan veszik az egészet és minden kis hibáért picsognak. Akkor nincs sok kedvem hozzá, mert alapjáraton nem vagyok bennük egy talent. Jah meg persze bringázni, meg futni, de az utóbbit csak a megszokott tempómban, kvázi meditatív szinten.
4/6 anonim válasza:
Súlyzós edzés teremben + kardio nekem általában kikapcsolódás, teljesen át tudok állni, ki tudok közben kapcsolni fejben. El sem tudom mondani, hogy mennyire hiányzik, mióta Orbán ezt is elvette a hülye vírushisztije miatt.
6/6 anonim válasza:
Nekem a falmászás és a kirándulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!