Miért fáj a csípőm, ha futok?
A csípőm vagy a csípőmnél szokott fájni bal oldalon. Már körülbelül 4 napja van ez, és április óta futok. Persze volt néha egy kis kihagyás. Nem szoktam bemelegíteni, csak annyi hogy nem rögtön futok hanem 1-3 percig sétálok, és aztán futok. Sajnos nem bírok futni így, mert nagyon fáj. Észrevettem, hogy akkor fáj ha ugrok. Mert ugye amikor futsz, akkor a lépésnél felugrasz egy kicsit. Így csak sétálni bírok. :(
Köszönöm előre a válaszokat!
Nekem is fáj(t), csak a jobb oldalamon. Akkor nem szokott, ha megnyomod ott a csontod?
Mert nekem igen.
Mondjuk én leválottam a futócipőmet, szóval azóta nem érzékelem ezt futás közben. Lehet ez volt nekem a baj, de nem biztos. Mondjuk új cipőben már a térdem is jó, addig viszont ott is éreztem fájdalmat.
Akkor is fáj, ha jobboldalra hajolok. Ha megnyomom, nem fáj.
Körülbelül egy hónappal ez előtt a jobb bokám, azután pedig a jobb térdem fájt, és most meg ez. Nem tudom mi lehet a gond. Nektek csak a csípőtöknél fájt, vagy előtte nektek is fájt a lábatok is? Na meg már 1 hete minden este elkezd fájni a derekam. Akkor ez mind a futás miatt van? :( Nem hagyhatom abba!!
Majdnem biztos,hogy porckorongsérv.Ha már a lábba is sugárzik,valószínűleg ki is fakadt.
Sürgősen ideggyógyászat és MR!
Lehet sérvet kapni a szomszéd gyerek 8 évesen lett sérves. De azt nem értem, hogy pontosan, hol fáj. A forgód a porcnál, az oldalsó hasizom alsó része, a combod felső része vagy a feneked? Kérlek karikázd be ezen a rajzon:
ha az izom fáj az elmúlik, ha a porc akkor keress fel egy szakorvost ad majd rá tápkieget.
[link] Itt a kép.
Orvoshoz nem szeretnék menni. Viszont ma akárhogy fog fájni muszáj lesz futnom legalább 20-30 percet. Éppen fogyókúrázom és majdnem 1 kg visszajött.
Lehet gerincferdülés, nem tudom. De a derekam egyre rosszabb, és néha már feljebb megy a hátamon a fájdalom.
Még egyszer köszi, hogy segítetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!