Milyen futócipőt ajánlotok?
Milyen lábbal, jó lesz a neutrális? Milyen távokra, milyen intenzitásra? Futópálya, aszfalt, földút, esetleg keményebb terep? Inkább sarokra, talpközépre vagy talp elejére szoktál érkezni? Jelenleg milyen cipőd van? Mennnyire igényled a vastag talpat, erős csillapítást, illetve mennyire inkább a minimalista cipőket szereted?
Az elsőt lepontoztam, mert az hogy Saucony vagy Aesics nem mond semmit, sokféle cipőt kapni ezen kettő márkából is, meg sok más márkából is vannak jó cipők, de az igényeidtől függően bármelyiknél belefuthatsz rossz választásba is.
Sauconyból most van nekem kettő is, egy Ride ISO 2 meg egy Kinvara 9 is, előbbit szinte bárkinek ajánlanám szinte bármire (kivéve ha valaki nem neutrális cipőkben fut), de a Kinvara-t nem mindenkinek, mert azt jobban meg kell szokni.
2-es vagyok. Minek emeled ki, ha nem írsz részleteket?
Egyébként most nike.com-on akció van, a főoldalon lévő kuponnal az összes Nike cipő 30% kedvezménnyel kapható. Nekem soha nem volt, de sokan dícsérik, Pegasus 37-el valószínűleg nem lősz nagyon mellé, az így 58 eurora jön ki, és ingyen kihozzák. De jópár helyen találsz leértékelt Saucony cipőket is, általánosan így infó nélkül a Ride ISO (2)-t ajánlanám. Vagy Decathlonban a Kiprun Long 2-t, az agyon van párnázva, ezért nagyon kíméletes, túl gyorsan meg gondolom nem fogsz futni az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!