Sprintversenyen indulnék, hová forduljak?
Felnőtt vagy, vagy fiatalabb?
Milyen számban indulnál? Mi az egyéni legjobb időd?
Inkább fiatal felnőtt. Milyen számban? Fogalmam sincs milyen számok vannak. A legrövidebb érdekel.Talán felnőttben az 100m. (?)
Legjobb időm? Te értesz ehhez ha mondok valamit?
Nem tudok időt, rég volt már. Csak arra emlékszem hogy mindenkit lehagytam a felmérés során. Egyetem már épp nem.
Szóval kapcsolat nélkül bevesznek vagy nem?
Aztán miért nem? Rá kéne szokni az érvelésre, mert egy igen/nem-et mert azt fogják hinni hogy egy unatkozó kisfiú válasza, amit senki sem fog bekajálni.
Ahogy én sem: Van ismerősöm, valami górét lefotózok miközben a szeretőjével találkozik. Máris a legjobb barátom akar majd lenni.
És akkor már csak annyi a kérdés hogy a felkészítés hogy megy? Egyenként foglalkoznak az emberrel? Milyen időközönként? Milyen időközönként vannak versenyek? Mi a legrövidebb rövidtáv? Mit lehet nyerni az érmen kívül és milyen szinttő?
Mennyi idő még nevezhetek az elsőre? Mennyibe kerül az éves költség kb?
MINDEN ÉRDEKEL AMI SZÜKSÉGES
:D
Nagyon mókás vagy. :)
Tudod miért nem? Mert azt se tudod, hogy milyen versenytávok léteznek, fogalmad sincs arról, hogy milyen távon versenyeznél, azon milyen időre vagy jelenleg képes stb de neked az a kérdésed, hogy mit nyerhetsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!