Szerintetek egy ilyen edzes terv mennyire lehet hatasos? Mennyi ido utan lehet latni a hatasat?
A tervem a kovetkezo:
Heti 4-5 alkalommal a kovetkezok:
10 könnyített fekvőtámasz, 10 széles fekvőtámasz, 10 szuper plank, 14 térd a könyökhöz plank pozícióban, 14 hasprés, 14 fordított hasprés, 14 csípőemelés hanyattfekvésből páros karemeléssel, 18 egylábas csípőemelés hanyattfekvésből, 18 guggolás vállszéles terpeszben, 18 kitörés előre, 18 guggolás széles terpeszben
Ezeket szeretnem egymasutan 2-3x megcsinalni , ezen felul elmenni futni, gyorssetalni kb heti 2-3 nap . Olvastam hogy 5 km lenne jo alkalmankent de egyenlore beernem 2 km kornyeken , esetleg 5 km es abba a seta is , es ha ugy erzem futok tovabb. Taplalkozasnal arra figyelek tobb gyumolcsot egyek . Szenhidratot akkor ettem mikor dolgoztam azt is mersekeltem gyumire es joghurtra. Esetleg meg valami tanacs vagy egy jobb edzes terv ? 24 eves vagyok 163 cm es 63 kg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!