Vágta közben a sarkam miután beugrattam a lovat feljön, mindig figyelek ra hogy lenyomjam de egyszerűen nem megy?
Ööö.... ezt kizártnak tartom...
Csak nem a 9milliós lóról fantáziáló tini vagy? 😂😂😂
nem :) nem ismered az edzomet szoval nem is tudod milyen :)
de abban igazad van, szeretnek egy lovat csak nem eppen 9 milliosat :)
Futószár. Olyannal a kör közepén, aki nem utálja a futószárazást vagy téged.
Mi az, hogy lenyomni a sarkat? Ezt mondták? Válts helyet. Nem a sarkat kell lenyomni, hanem az alsó lábszárat ereszteni, és a lábfejet a sarokhoz képest magasabban tartani.
Akkor ideje egy kicsit feleleveníteni a tudásod, és visszaülni futószárra.
Ami még sokat segített (nekem), az a kengyel nélküli lovaglás. Vágtában kengyel nélkül sokkal könnyebb rájönni a bölcső ringós mozgásra (fuh hát elég szarul írtam le, de remélem érted), és emellett lábból kell tartanod magad, ami lehet segíteni a lábtartásodon.
Viszont ha az edződ (akinek ez a feladata) nem tud segíteni, ráadásul olyan hülyeségeket mondanak hogy a sarkadat nyomd lefelé, lehet hogy érdemes lenne keresni egy új lovardát, ahol kicsit többet tanulhatnál, mint hogy ha balra húzom a szárát balra megy ha jobbra húzom akkor jobbra.
És amit elöttem írtak a válaszolók azok is hasznos tanácsok (nyilván már amelyik), és nem kell egyből harapni. Ők is csak segíteni akarnak
A lábfejedet húzd felfelé, így lentebb kerül a sarkad. Idővel nem kell erőltetni, magától megy majd lazán.
Kicsit csúsztasd hátrébb a kengyelben a lábad, könnyebb lenyomni a sarkad, ha a lábujjak alatt van a kengyel.
"nem tudom honnan veszed hogy utalnanak :D"
Nem tudom, honnan veszed, hogy azt mondtam volna, hogy utálnak. :D Ez a félmondatom
aki nem utálja a futószárazást vagy téged
...azt jelenti magyarul, hogy olyan legyen a futószárazó, akinek van türelme a futószárazáshoz, és azon belül hozzád, hajlandó figyelemmel kísérni a mozgásodat és korrigálni a hibákat, hosszabb időn át - mondjuk úgy durván 10 alkalom jó esetben elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!