Egyszerűen képtelen vagyok nyerni még 5 forintot is a nyamvadt tippmixen. Valaki egy mai tippet ajánlana, amivel végre én is nyerhetnék?
Van egy jó tippem, hagyd abba. Ha arra számítasz a tippmixnél hogy te most nyerni fogsz akkor felesleges játszanod. Nyilván érted hogy hogy működik ez a játék. Ha azt akarod hogy mindegy mennyit csak egyszer nyerni akarsz akkor rakj egy olyat aminek 1,05-ös oddsa van. De így hogy gyakorin panaszkodsz hogy mindig vesztesz, meg itt kérsz tippeket annak nagy értelme nincsen.
Ha játszol akkor tedd azt szórakozásból, ritkán, kis tétekkel és saját tippjeiddel. És persze készülj fel arra hogy nagy valószínűséggel mínuszban leszel. Fogd fel ezt egy hobbinak, amire költeni kell pénzt. Ha hetente csak 1-et raksz és 500 Ft a tét, akkor maximum 2000 Ft-ba kerül egy hónapban a hobbid. Ami még az olcsóbb időtöltések között van. Ha ezt nem tudod elfogadni vagy továbbra is azt erőlteted hogy adjon itt neked valaki egy tuti tippet, (amiről pontosan tudnod kellene ha már játszol hogy nincsen ilyen) akkor az a válaszom hogy ne tippmixelj.
5 kötés már alapból rizikós,az még az öreg "profiknak" is nagyon ritkán jön be.
Én kizárólag élőbe fogadok,ott is csak fociban. Csak a 65-70 perc fölött járó mérkőzéseket nézem ott is csak a jelentős előnnyel vezető csapatot(1-2gól)Itt még kényelmesen el lehet csípni 1,1körüli oddsokat de döntetlennél a tét visszajár kötésben akár 1,5 körül.
Nyilván ilyen esetben nem párezer forintos tétekkel kell játtszani(abból max egy kis aprópénzed van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!