Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni ez ellen?

Mit tudok tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

Simán le tudnék futni hosszabb távokat is, nem az a baj, hogy nem bírom, hanem hogy megunom. Futok és közben nem csinálok semmi mást, unatkozni kezdek. Ugyanez van, ha planket csinálok. Azt is bírnám tovább csak megunom. Nem tudom, miért.

Szerintetek mit tehetnék ez ellen?

2020. okt. 29. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
hallgass zenét vagy valamit ami eltereli a figyelmedet
2020. okt. 29. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
A zenehallgatás is jó ötlet, de akár hangos könyvet, vagy nyelvtanuláshoz szöveget is lehet hallgatni.
2020. okt. 29. 11:09
 3/5 anonim válasza:
Hallgass zenét
2020. okt. 29. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Én például bárhol el tudom magam foglalni gondolatokkal. Nem csak a mindennapi rossz dolgokra gondolva. Szeretek gondolkozni mindenfélén. Nem vagyok zene, film, cigi, ital, társaság rabja.
2020. okt. 29. 12:30
 5/5 Krisz85 ***** válasza:
Kezdj el pulzismerovel es edzovel edzeni olyan edzéseket ahol vannak feladatok résztavok hidd el mindent fogsz csak unatkozni nem.
2020. nov. 2. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!