Ez a női lábbeli milyen sporthoz kapcsolódik? Egyáltalán lehet ilyet beszerezni Mo-n?
2020. okt. 26. 12:00
11/14 anonim válasza:
Köszönöm a hosszas segítséged!!!
Meggyőztél.
12/14 anonim válasza:
Ugyanmár, erre van az oldal... :)
Majd dobd be ide/üzenetbe, hogy milyen ez a cucc, ha eljutsz addig. :)
13/14 anonim válasza:
Nem veszem meg. Hirtelen megláttam és nagyon megtetszett. Max 10 ezerre tippeltem nike boltban. Egyszer bevallatam volna ennyiért de többért nem. Külföldről amúgy sem rendelek semmit, 25 ezret pláne nem költök ilyen kis semmiségért. Megnéztem, az alapot 6 ezerért be lehet szerezni, ráteszel egy-két szalagot és már kész is. Viszint most ennyi macera is sok lenne:D De legalább megtudtuk mi ez.
14/14 anonim válasza:
Azért most csak rákerestem és találtam egy baráti árat. Talán megkérem a párom hogy vegye meg, úgyis mindig rámszól hogy tiszta retek a lábam mikor az udvaron gyakorlok😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!