Ez a női lábbeli milyen sporthoz kapcsolódik? Egyáltalán lehet ilyet beszerezni Mo-n?
Balett vagy szertorna.
Egyébként a 2-es kérdése jogos.
Egyébként nike a márkája, szóval a Nike hivatalos oldalán kutakodnék.
Nike Studio Wrap a cipő neve.
Jógához, tánchoz, edzéshez, hasonló testmozgásokhoz ajánlják.
Amúgy nem igazán látok itthon ilyet. Ebayről/amazonról lehet a legkönnyebben lőni talán.
(Meg koppintásokat tizedáron wishről...)
Tiranoszaurusz ex:
Hehe😃 már a kérdés előtt megtettem, le vagy maradva. De ettől még jobban izgatott hogy tudok-e próbálni ilyet vmelyik boltban vagy csak rendelni lehet "folyami busmanok" földjéről. Értitek. Erre a kérdésre viszont itt gyk-en jobb választ kapni mert akár több fajtából (olcsóbb típusból is írhattak volna nők hogy ők mit használnak és hol szerezték be. De így hogy a moder átrakta a kérdésem csak veletek tudok kommunikálni, és nem tudom eldönteni hogy ilyenkor csak trollkodnak itt az emberek vagy tényleg komolyak a kérdéseik🤨
"Akik tornával/jógával fogyókúráznak azoknak ismerős ez a lábbeli? Nálunk kapni ilyet vagy honnan érdemes beszerezni?"
Megírtam, elég sos lenne.
Igen, olvastam... :)
Hát, ilyet sajna még nem hordtam, és ismerőseim se (mondjuk az talán nem sajnos, hogy én nem, a 46-os lábammal...), úgyhogy sokat nem tudok róla mondani.
Itt vannak review-k:
Én ennél egy sokkal puritánabb cuccban végzek súlyzós edzést. Egy ~1000 forintos gumitalpú tengerjáró cipőben... Sík a talpa, könnyű, meg nem emeli el a bokámat túl magasra a földtől.
Tornára, és jógára említetted, hogy szükséged lenne rá. Alapvetően szerintem jógához sok hozzáadott értéke nincs (mezítláb is teljesen jól lehet jógázni), tornánál az, hogy segíti a talpad tapadását, az talán előnyös lehet.
Mi lenne az indok, ami miatt kellene? Jelenleg milyen cipőt használsz?
Amúgy szerintem az ára miatt elég nagy no-go ez a cucc, de ezt már neked kell eldöntened. :)
Mindig a deichmannból veszek 50%-ra leértékelt cipőket😅
Ilyenem van, ha idehaza találnék ilyen studio wrap ot akkor egyszer áldoznék rá.
(A jóga mellett néha elkezdek táncolni csak úgy otthon ezért kellene hogy jobban tartson)
Ja és egy fiókom van, az letiltott a kommunikációink miatt😂 Sebaj, így legalább kiírhattam normálisan oda ahova eredetileg betettem.
Hátttő, azt írják páran, hogy a tartása nem az igazi a wrap-nek, gondolom a közepe lehet kicsit gyenge.
Sajna próba nélkül ez sötétben tapogatózás lesz... :/
Max valami hasonló jóga/pilates cipőt tudsz olcsón lőni ebayen, aztán megnézni mit tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!