Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mér jó mások hangulatját lehúzni?

Mér jó mások hangulatját lehúzni?

Figyelt kérdés
Tegnap len vóltunk pár tesóval gyúrni a terembe. Zsír vólt a hangulat dumáltunk hüjültünk, stiröltük a gádzsikat, gyuroggatunk. Majd le jöt még pár spanunk az egyikük berakot Kisgrófot a telórol na akor indultbe a hangulat igazán. Tánccoltunk danoltunk minden zsír vólt! Erre szol az egyikteso hógy nézük már az egyik kis cingár gizda sumákól a pultnál meg mútogat ránk. Az a gyerek már korában is ijen próvokállódoan nézet minket. Utána óda is jöt a tulaj hógy ezt zenét meg a hangóskodást bekéne fejezni, mer hógy zavarja a másokat. Rőgtön levágtuk hógy a kis gizda spiclískedet persze nekünk nem mert szolni! Egyik spanunk rőktön tiszta idegbe jöt óda is szolt a gyereknek hógy megvárja a terem előt és bele vágja a bökőt. Móngyuk érthető is hógy ijen idegbe került. Ere a tulaj is elkezd űvölteni hógy takaroggyunk meg hógy mégegyszer nem akar itt látní. Én is azóta tíszta idegállapótban vagyok! Aludni se tudok. Mér kell mások hangulatját elróntani? Mire jo az ijen spicliskedés csak mer neki semmi őröme sincs?

2020. okt. 20. 02:20
1 2
 1/12 FoxtrotLidérc válasza:
60%

Figyi papa. Lehet hogy szeretitek azt a zenét. Mást attól még nagyon idegesíthet. Nem lehet mindenkinek tetszetős ugyanaz a zene. Javaslom, hogy legközelebb a tulajt kérdezzétek meg, hogy mit szól hozzá. Döntse el ő, elvégre az ő helyén voltatok...

A tulajék, és a pultnál lévő gyereket abszolut nem értem. Ha valami bajuk van, legyenek szívesek kulturált hangnemben megkérni titeket, hogy ne ott zenéljetek. Szerintem ez lett volna az egyenes út - nem sumákolni, meg árulkodni. És így szerintem jogosan háborodtatok fel. Felnőtt emberek vagyunk, mindent meg lehet beszélni.

2020. okt. 20. 04:41
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Nehogy mar komolyan valaszoljatok ennek a trollnak...ez megint az akinek nincsenek baratai es mimdenfele kamu sztorikat irogat ide. 0 elete van a gyereknek, hagyjatok.
2020. okt. 20. 07:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Ígazad van tesó. De sajnós ijen sunyik ezek. Nem mernek nekűnk szolni!
2020. okt. 20. 08:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen xart hallgattok?

A rádióba is betiltanám.

2020. okt. 20. 08:20
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Kamu kerdes, egy szavá se hidd el ember :D
2020. okt. 20. 08:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem kamu ez megy ebbe az órszágba szégyen!
2020. okt. 20. 09:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Jájj tesókám há tuom kirű beszélz! Arró a szemüveges-szakkállos csókáró ugye? Az nekem is provokálódik, csúnyán níz állandóan, tuttam én hogj spicli!
2020. okt. 20. 10:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem voltt szeművegje de ezek mínd sumákók szégyen!
2020. okt. 20. 10:12
 9/12 anonim ***** válasza:
16%

Megértelek báttya, megértem azt is, hogy a spanod idegállapotba került, de azért a bökővel óvatosan, mert a jó öreg seg.bebaszósban azért nem annyira jó ám a hangulat. Azért egy befenyítést, meg egy két pofont megérdemelt volna a gyerek, hogy tudja hol a helye. Még nem késő, én egy másik nap megvárnám a kis gizda k.csögöt, de a bökőt azt hagyjátok otthon.

A tulaj meg nem tehet róla, szerintem vele spanuljatok le.

2020. okt. 20. 14:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Melyikbe Borsodi terembe jártok "tesókák" Mert a szövegből levágtam hogy valami kelet-magyarországi hely lehet :D Miskóc'? Mert akkor odamennénk mi is edzeni pár kopasz bakancsos szkinhed haverommal. Szebb holnapot!
2020. okt. 20. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!