Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki járatosabb a témában.. A...

Aki járatosabb a témában.. A Frontin azon kívül, hogy nyugtató, hangulatjavító is?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert Édesanyám 80 éves, és az utóbbi időben eléggé maga alatt van, nagyon fáj itt-ott, (a korral jár), pedig járunk akupunkturára, ami kicsi javulást hoz, de sajnos ezek természetes kopások, nem nagyon tudnak vele orvosilag mit csinálni. Gyógyfürdőbe is elmegy nagy ritkán, ha el bír menni, vagy elvisszük, ha el tudjuk, és érte is megyünk, de sajnos dolgozunk.

Nagyon lehúz szegénykém a rossz hangulatával, rengeteget beszélgetünk, találkozunk, nagyon szeretjük, nem hanyagoljuk el, ma is voltam nála, kávézgattunk, ebédeltünk (szabin vagyok ma), de sokat sírdogál, hogy ő minek él, már nem itt kéne lennie, és folyton a régmúlt sérelmeit emlegeti.

Próbáltam neki mondogatni, hogy azt nézze, és azért legyen hálás, amije van (és ilyenkor felsorolom), de azt mondja nem megy, hiába mondom.

Mondtam neki, hogy meg kéne kérdezni a háziorvost, nem depresszió-e ez ami neki van, erre rávágta, hogy már szedi a Frontint, de én nem tudom, hogy azt depresszióra találták-e ki, szóval nagyon szeretném, ha elmenne a háziorvoshoz emiatt.

Mit gondoltok? A Frontin erre is való? Sajnos (vagy hálistennek) nem értek a gyógyszerekhez...

Köszönöm, ha valakinek van valami ötlete, tanácsa, de azt is köszönöm, ha csak elolvastátok, nekem is könnyebb picit, hogy kiírhattam magamból.

2020. júl. 15. 14:20
 1/8 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy jövő héten el akarjuk vinni egy hétre nyaralni (oda ahol ős is szeret lenni), rendeltünk neki új hálószoba bútort (a régi már elég használt), szóval próbálunk a kedvében járni, de ezekre is csak azt mondja, hogy minek az, nem is éri meg az utazást (ja ezt 20 éve mondogatja :) ), és minek neki új ágy, arra a kis időre jó a régi is.

Szóval jó lenne valami praktika a testi és lelki fájdalom kiűzésére, mert azt állítja, ez a fő baja. De szerintem az elmúlástól is fél.. Egyszerűen nem tudom, mivel tennék jót neki.

2020. júl. 15. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom csak nyugtató hatású.
2020. júl. 15. 14:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom, de ő állítja, hogy ez hangulatjavító is. (mondjuk ahogy elnéztem ma, akkor felesleges is szednie).
2020. júl. 15. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valami kedélyjavítót kellene neki fel íratni (hátha az segít).
2020. júl. 15. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

A Frontin az egy nyugtató és altató elsősorban,de van valamennyi hangulatfokozó hatása is de elhanyagolható mértékben

Antidepresszánst kellene felíratni szerintem, de a legjobb ha nem a háziorvost kérdezitek meg hanem egy phszihiátert ebben a témában

Porckopásra van már új hasznos megoldás csak épp 400.000 Ft egy kúra: a saját zsirszövetet beleinjekciózzák az izületbe ami átalakul magától porcszövetté

Egyébként próbáljátok ki a hyaluron savat ha porckopása van, az olajozza az izületeket de ha kell akkor injekció formában beadják a kórházban az izületbe vagy lehet venni gyógyszertárban is szemes formátumban hyaluron kapszulát

2020. júl. 15. 14:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, hasznos volt mind. Most el kell menenm, de este még olvasom.
2020. júl. 15. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a Frontin nem kedélyjavító. Csak szorongáscsökkentő, nyugtató hatású. Kedély és hangulatjavításra antidepresszánst adnak. Antidepresszánst háziorvos nem adhat, csak pszichiáter vagy neurológus.
2020. júl. 15. 14:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen. Akkor kérünk beutalot a háziorvostol. Köszönöm a segítséget.
2020. júl. 15. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!