Lehet fehérjézni annak aki hangulatjavító gyógyszert szed?
Szeretnék fehérjézni, mert test építek, de szedek 2 féle antidepresszánst is, amit egyelőre nem szabad elhagynom.
Viszont pár napa felmerült a fehére, hogy vennék, egy whey proteint csokis izűt. Mit gondoltok?
Fehérjézni?? Ne találjatok már ki új szavakat. Zsírozni és szénhidrátozni is lehet? :)
Természetesen használhatsz proteint, a húsban, túróban, tojásban is az van, azt is ehetsz. Akkor a tápkieget is eheted.
hehe, hát végül is... :D amúgy köszi!
Még annyi kérdésem lenne, hogy az szín tiszta fehérje tehát semmi adalékanyag nincs benne ami befolyásolhatná a gyógyszereim hatását?
Ez változó. Van amelyikben több az adalékanyag, pl kevernek hozzá xantán vagy guar gumit, stb. Válassz egy kevésbé felturbózott tápkieget, pl az MHN whey az jó választás.
A fehérjék neveiben (pl 100% whey protein) a 100% nem azt jelenti, hogy az 100% fehérjéből áll, hanem hogy azt, hogy a fehérje rész az mind tejsavóból származik, nincs mellette pl még szójafehérje vagy más. Az izolátumok sem 100%-osak, hanem csak kb 85-90, a koncentrátumok meg csak 70-80 %-osak jó esetben, de vannak sz@rabb 60%-os összetételű proteinek is.
szerintem te félre értesz engem, tudom miről van szó, nem azért szedek ilyet mert dilis vagyok, vagy hülye...
tisztában vagyok mi a fehérje, a kérdésem afelé irányult. hogy nincs-e egyéb adalékanyag bennük, ami ütközhetne a hatóanyaggal... a gyógyszerre nincs ilyen írva, alkoholt nem szabad mellé fogyasztani és ennyi. egyébként coaxil és miagen a neve annak amiket szedek.
Mert nem bezabálni kell, hanem kiszámolt normális adagot betolni.:)
Jó hogy sz@rul vagy, ha degeszre eszed magad.
én a fehérjéktől érzem jól magam, a szénhidrátoktól csak éhesnek érzem magam, és feszültséget okoznak.
maradok a fehérjénél, már tegnap óta fogyasztom, és semmi gond az orvosom azt mondta nyugodtan fogyasszam és ne hagyjam abba a testépítést ha nekem az jól esik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!