Jártok most a covid alatt csoportos órákra edzőterembe?
Én járok, heti 2-3 alkalommal. Órától függően 5-12 ember van. Annyiban vigyázunk egymásra, hogy aki beteg, nem jön edzésre... illetve nem fekhetsz/ülhetsz földre/matracra, csak ha a saját törölköződet magad alá teszed. Óra előtt/után szellőztetés, és közben is bukóra nyitva van az ablak. Ha eszközt használunk, azt óra végén le kell törölni fertőtlenítős papírtörlővel. Én is 50 körüli vagyok, de nem félek. Tavasszal is jártam szó szerint az utolsó napig. És nagyon remélem, hogy most nem lesz bezárás.
Azt vettem észre, hogy a nyugdíjas tornán lényegesen kevesebben vannak. Illetve idősebbek közül többen elmaradtak más csoportokból is.
Szerintem hagyd inkább egyelőre. Ha jó idő van, menj ki sportolni, de a vírus lecsengéséig kerüld a beltéri sportot.
Járj inkább focimeccsekre addig, ott nem terjed a vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!