Kai Green mért is bukhatja a Mr. Olympiát?
Figyelt kérdés
itt elolvastam a cikket. Sőt utána olvastam a betegségnek. De nem igen látom a mellén a nőiesdést :/ meg ez mért jelent hátrányt az olympián ? Én neki szurkolok :)
2010. aug. 8. 18:11
1/5 anonim válasza:
Azért mert a testépítés a test szépségéről és arányairól szól.Egy gyno pedig egy férfinál nem igazán esztétikus dolog.Bár annyi szerencséje van hogy felhozta annyira a melleit hogy ne nagyon látszódjon és eléggé enyhe ez a gyno.De mindenképpen visszaveti az esélyeit.
2/5 clint válasza:
ja egy magyar testépítő elég jó eredményeket ért el pár éve, sztem igen feltünő gyno-val...
De hát magyarország nem amerika....
3/5 anonim válasza:
De én nem is értem hogy ezt hogyan hozta össze...
1 Vagy elfelejtette a proviront (:D:D?)
2 Annyira meg akarta verni Jay-t hogy többet szedett mint eddig(szteroid) és az antiösztrogén adagot nem emelte
3 nemtom de kíváncsi vagyok az ötletekre
4/5 clint válasza:
az antiösztrogének nem mindig hatásosak. Aki nagyon hajlamos, rohadt sok antiösztrogént szedhet ugyanugy csöcsösödik. Egyébként sok testépítő nem használ proviront, mert ki tudják használni az aromatizálást. Ösztrogén blokkolókat szednek (pl nolvadex).
5/5 anonim válasza:
Hát de gondolom eddig is szedett valamit és nem csöcsösödött.De a lényeg hogy valamit nagyon elszámolt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!