Cicanadrágban, vagy mackónadrágban szeretsz jobban futni?
Ahhamigen nem regota 23 eve futok 19 maraton 23 felmaraton es van par ultra is....a kerdezo divabol kerdezte amit
kerdezett nem szakmailag amit megértek.
Hi!King, kicsit vissza kéne venni abból a hozzáállásból miszerint ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel az csakis egy fusztrált hülye lehet aki nem ért a dologhoz.
Próbálj meg egy kis toleranciát magadra erőltetni!
32:
Bocs, de nem én állítok dolgokat az összes futó nevében, nem én adom elő, hogy nás véleménye divatra alapul, nem én nevezem komolytalannak azt, aki másféle ruhát szeret hordani. Miért nem Krisznek javaslod a toleranciát, aki helyből azzal kezdett, hoy az asztalra sz.rt.
Krisz85:
Arról volt szó, hogy ki milyen nadrágot hord futáshoz, minek mik az előnyei,erre beböfögöd hogy itt egy komoly futó sincs, és a divatról megy már a divat. Bocs, de te írtál lekezelően azokról, akik nem az aktuális divat szerinti öltözetet hordják. Ha tényleg 23 éve futnál, akkor biztosan láttál volna több korszakot, a szedett-vedett ruhákon, a versenyeken kapott pamut vagy épp poliészter pólókon át, lenne tapasztalatod. Plus lenne egy rakás futó ismerősöd, akik nem osztják a véleményedet, mert másféle öltözetet szeretnek. Ehhez képrst szimplán ideböfögsz, így általánosan hogy a futók bizony ilyen meg olyan ruhában futnak. Kb. olyan ez, mint mikor Sri Chinmoy maratonokon azzal kezdi a speaker így teljesen általánosan kijelentve, hogy a maratoni futók nem esznek húst.
De ok, legyen igazad, Krisz85, a másodnickeddel együtt. Nyilván én komolytalan futó vagyok, biztos csak divatból futottam az elmúlt hónapokban is heti 120+ km-t maratonra készülve, divstból futok rendszeresen 2005 óta, és csak divatból teszem mindezt nagyrészt pamut ruhában, mert az nyilván k.rva nagy divat, ugye?
Részemről ennyi volt, mással szórakozzál, magaddal vitatkozzál te rosszindulatú troll.
Testre feszülős futónadrágban. Erre van kitalálva, kényelmes.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!