Cicanadrágban, vagy mackónadrágban szeretsz jobban futni?
Én futni, sportolni mindig testre feszülős futónadrágban, meg futóruhában szoktam, az végülis hasonló mint a cicanadrág. :) Nekem sokkal kényelmesebb, és szerintem sokkal jobban is néz ki, esztétikusabb is, meg divatosabb is. :)
F
Kedves utolsó!
Ha figyelmesen újra elolvasod az utolsó mondatot, akkor feltűnhet hogy azzal kezdtem hogy sokkal kényelmesebb, és utána jön a többi. Mindettől függetlenül miért lenne gond az hogy valami divatosabb is? Akár edzés közben is.
Kíváncsi volnék az érveidre.
Kérdező, én is pont így vagyok, hogy szívesebben vagyok egy tetszetősben, függetlenül attól hogy dolgozni, bevásárolni vagy sportolni vagyok. Én sem értettem miért kellett ezért beszólni a 2-esnek.
1-es, 3-as voltam.
Bár egyáltalán nem bírom elviselni magamon a feszülős cuccokat, így a leggingset sem, futni mégis "cicanadrágban" futok (vagy "cicatérdnadrágban, már ha van ilyen ;) illetve rövidnadrágból is azt választom, aminek van belső rövidnadrágja).
Hogy miért? Ha létezik olyan, hogy kényelmesebb valamibe beleizzadni, akkor azt hiszem ez az a helyzet. Mivel eleve rámtapad, és ezt nem a víztől, izzadtságtól teszi, így komfortosabb a helyzet benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!