Cicanadrágban, vagy mackónadrágban szeretsz jobban futni?
10:
Ez nem ér, én majmoztam előbb a másik topikban a pózerezőt. :-)
sziasztok
ha susogós nadrágra gondolunk mackónadrág alatt, vagy bármi ami bő és ne mfutónadrága, akkor abban nem futunk: miért?!
- kidörzsöl
-nem vezeti az izzadságot
- légellenállása ha minimális isde van
- ha átázik, akár izzdságtól akár esőtől akkor nehezebb és nem lélegzik tehát még alá is poshad a bőröd
- nem kényelmes
jó futást !
@Krisz85
Ne beszélj más nevében, én bizony futok ilyenben.
- Nem dörzsöl ki
- Ha ilyet kell felvennem, nem jelentős az izzadság, mert hideg van annyira meg vezeti. De ez anyag függő is egyébként.
- És? Nem ebben akarok PB-t dönteni, hanem a téli alapozáshoz kell.
- Van belőle vízálló, vízlepergető is, ha futni megyek, tudom, hogy melyiket érdemes felvennem.
- De, kényelmesebb, mint a legtöbb feszülős.
És ami a legfontosabb, a tuhak szigetelésének legnagyobb részét a levegő teszi ki. Ha feszül rajtad a ruha, az rontja a szigetelést. Egyébként épp ezért előnyös a több réteg, de az is előnyös, ha nem feszül rád az egyetlen réteg. A túlzottan lógós sem jó, ezért nem kell túllőni a méretet.
Mint már írtam, ősszel felveszem a feszülőst is, de télen már komolyabb nadrág kell.
19:
Igazad van tényleg nevetséges, hogy van olyan, aki praktikus okok miatt választ öltözetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!