Fekvenyomástol megfájdult borzalmasan a vállam mitől, miért lehetett? részlet lent
Figyelt kérdés
A fekvenyomásnál mikor letettem a mellemre akkor kicsit ropogott a vállam. De most megfájdult borzalmasan és amikor tárogattam akkor erős vállfájdalmat tapasztaltam. Bármi amivel bírnám csillapítani, vagy esetleg gyógyítani?2020. szept. 17. 01:15
1/4 anonim válasza:
Pihentesd mást nem igazán tudsz tenni.
Amíg pihensz addig néz utána mert szerintem rossz a technikád azért húztad meg a vállad.
3/4 anonim válasza:
A fekvenyomástól azért fájdulhatott meg a vállad, mert túl nagy súlyokat használsz, és emiatt helytelen kivitelezéssel végzed a gyakorlatot, amely a vállízületi szalagjait terheli, olyan mértékben irányban, amely később komolyabb sérülésekhez is vezethet.
4/4 anonim válasza:
Az előző válaszolókkal értek egyet. Annyit tennék még hozzá, hogy mindig alaposan melegíts be edzés előtt! Az is jó ha nyomsz párat kisebb súllyal előtte, hogy az izületeid és az izmaid felkészüljenek a terhelésre. Lóbalzsamot javaslom, nekem húzódásra az bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!