Szerintetek már túl hajtom magam? (16/f)
Figyelt kérdés
Napi 6x edzek, e-mellett 2X járok focizni (szerda és szombat/vasárnap), még járok futni is heti 2x-3x ( ezt nemrég kezdtem de olyan 3-5 km-t szoktam futni ). Csak néha vagyok fáradt meg kedvelem2020. szept. 14. 22:31
1/11 anonim válasza:
Hat ha 16 eveyen kiirod ezt a kerdest igen.
Napi 6? Xdd wtf.
Heti 4 kondi max, max 2 ora annal tobb egeszsegtelen v folosleges.
Foci melle minek futsz. Rossz az allokepesseged? Osszes izmodat lefutod.
2/11 anonim válasza:
Napi 6x edzel? Nem inkább napi 6x hazudsz? Mesélj el nekem egy napodat, hogy is néz ki. Habár...inkább ne.
3/11 anonim válasza:
16 évesen iskola mellett ez nyilván nagyon sok. Neked kell érezned ha túlhajtod magad, de légyszíves leírnád hogy mikor, hol, mit és milyen intenzíven eddzel? Talán egy picit jobb/részletesebb választ tudnék adni.
4/11 anonim válasza:
Elég 1 edzés is, csak normálisan. Ha jól megdolgozol egy izomcsoportot, azt megérzed. Egy szép lábedzés után, a sima járás is nehéz. Vagy egy erős bicepszezés után egy ásványvíz felemelése sem kényelmes.
5/11 anonim válasza:
"Osszes izmodat lefutod"
Úgy érzem ismét egy nagy szakértőt tiszteletünk köreinkben.
6/11 A kérdező kommentje:
Heti 6x edzek, csak elírtam 😂
2020. szept. 15. 21:54
7/11 A kérdező kommentje:
1-nek Igen rossz az állóképességem ezt szerettem volna javítan,i de lehet helyette elkezdek sprintelni 50-100 m (persze úgy hogy 50 M sprint és 1-2 vagy akár több perc séta)
2020. szept. 15. 21:58
8/11 anonim válasza:
Lefutod az izmaidat🤣🤣🤣🤣
Úr Isten Jézus Krisztus
9/11 anonim válasza:
Sprinttől nem lesz állóképességed. Felejtsétek már el ezt a sprint mániát.
10/11 anonim válasza:
Meg egyszer leirom akkor nem gond.
Van zsiregeto pulzus tartomany es van kardio, ahol izmot is rombol az ember.
Ez tény.
Ezen mit kell torolni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!