Milyen következménye lehet, ha hajtom magam?
Figyelt kérdés
Kifestettünk,és 3 napja csak takaritok. Ma már fáj a hasam,ugyhogy abbahagytam mindent. Ugye nem lesz baj?2009. ápr. 24. 13:50
1/6 A kérdező kommentje:
27 hetes vagyok
2009. ápr. 24. 13:59
2/6 anonim válasza:
pihenj egy kicsit. ha úgy érzed hogy tudod folytatni akkor csináld, de ne lóhalálában. de nem lesz baj, takarítani azért lehet terhesen is.
3/6 anonim válasza:
Következménye egyedül a koraszülés lehet. Fokozott terhelésnél idő előtt nyílni kezd a méhszáj, így fokozott fertőzésveszélynek van kitéve a baba. Ha nagyon kinyílik, rengeteg lemondással jár a hátralévő idő: ágyban fekvés, no sex...stb.
4/6 anonim válasza:
Én úgy jártam,hogy egyszer kb. 4 órán keresztül jártam a boltokat,vásárolgattam. Hazamentem jó fáradtan, majd rózsaszin fojásom volt még másnap is. Nagyon megijedtem! Elmondtam a dokinak,aki szigorú pihenénse itélt,szextől eltiltott,mert koraszülés is lehet belőle,főleg hogy sokat keményedtem is. Úgyhogy vigyázz,mert én se gondoltam,hogy baj lehet ha sokat megyek.
5/6 anonim válasza:
Én költözködtem ilyen idő tájt... sajnos megrövidült a méhnyak, de szerencsére nem nyílt ki. Fél óra munka, utána 2 óra pihi! Szigorúan!
6/6 anonim válasza:
És tornáztam, jöttem-mentem, dolgoztam, pörögtem és 24 hétre 2 cm lett a méhnyak. Azóta fekvés.....
Úgyhogy jobb ha már úgy viselkedsz mintha veszélyezetett lennél...Ha keményedsz, stop és fekvés amíg elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!