Egy nő férfi elleni verekedésben mennyi esélye lenne egy nőnek?
egy képzett férfi és egy képzett nő küzdelme nem tartana sokáig
Az első 1-2 ütés/rúgás K.O. ra küldené a hölgyet.
A nő meg nem tud igazán hatásosat ütni rúgni, egy férfi ellen, max ha tökön tudja rúgni:)
esélye sincs egy nőnek egy férfi ellen.
nem véletlen küzdenek külön a nők és a férfiak:)
1, Igazad van, de a "mogyorózás" nem megengedett;
2, Sajnos...
Nekem volt pár éve egy nagy szerelmem. Ugyanakkorak voltunk. 175 cm mindketten, ő ugyan pár kilóval több volt nálam, de egymás farnerjet fel tudtuk venni, szóval eléggé egy sulycsoportnak tuntunk. Igaz, nem vagyunk birkozok, de egyetlen egyszer előfordult, hogy megsertodtem és fel akartam kelni mellőle (én vagyok a nő) és egyetlen egy kezével olyan lazán lent tartott, hogy mozdulni sem bírtam. Semmi erőlködés nem látszott rajta, én pedig teljesen be voltam duhodve, és én sem vagyok egy gyenge típusú nő. Meg is lepődtem, de nem tudtam felallni és otthagyni a francba, így csak a sírás jött rám, pedig utalok sírni mások előtt.
Szóval nem véletlen az, hogy valakit nő vagy férfi, teljesen más az izomzata, a felepitese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!