Szerintetek gáz ha egy férfi egyáltalán nem tud verekedni?
Gáz. De az is gáz ha mint egy ismerősöm még évekkel azután is fizeti a kártérítést, hogy megvédte magát. ("kicsit" erősebben ütött vissza.)
Nem tudom egyesek hol laknak de az erőszak nem megoldás, csak azt éred el hogy az egyikőtök a kórházba a másikotok meg a rendőrségen köt ki.
Ha nem tud kiállni magáért akkor igen,gáz. Ha megverik,megverik de legalább nem egy pincsikutyaként fognak rá nézni. És ezzel ne gyertek hogy ne süllyedjen le a szintjükre verekedéssel.
Nincs választás a legtöbb esetben!
Vagy te ütsz először,vagy szétütik a fejed és akkor majd mondhatjátok ezt a bullshitet a kórházban,a rendőrségen vagy rosszabb esetben a ravatalozón.
Én nem szívesen verekednék senkivel.
Eleve primitív dolognak tartom.
Egyedüli elfogadható verekedés,a testvérek között,gyerekkorban:D
Normális ember kerüli a veszélyt,verekedésből sok baj lehet...
Hát nem tudom.
Egy volt osztálytársammal sokat verekedtem, egyszerűen nem akart rólam leszállni.
Végülis nem a szuper verekedési tudásommal győztem meg hogy szálljon le rólam, hanem eldurrant az agyam és lelöktem a lépcsőn... 2-3 fokot esett, halálos sérülést is szenvedhetett volna...
A verekedés egy bizonyos értelmi szint néhány emberkénél, én inkább a normális kiállást, határozottságot, stb preferálnám magamon.
A jobb testi felépítést meg inkább az egészség miatt.
Ha már valahogy kinéz egy illető, nem, nem fognak belekötni, tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!