Szerintetek gáz ha egy férfi egyáltalán nem tud verekedni?
Nem gáz. 22 éve vagyok ezen a földön és még soha sem kellett erőszakot használnom senki ellen sem és engem sem támadtak meg.
... de ha meg is támadnának kb minden önvédelemmel foglalkozó személy elmondja, hogy a legokosabb dolog ha elfutsz, mert teljesen mindegy hogyan verekedsz, ha előhúznak egy kést vagy durvábbat.
Egyedül akkor ér valamit ha tudsz verekedni, ha sarokba vagy szorítva és látszik, hogy máshogy nem tudsz kikerülni belőle és ott is el kell futni első adandó alkalommal.
Mindezt úgy mondom, hogy 180cm, 92kg vagyok. Napi szinten kondizok és küzdősporti múltam van.
17# Ugye tudod, hogy lehet konfliktus kerülően is beszélni valakivel. Ha valami olyamist látsz az utcán, akkor megfordulsz és más irányba mész.
Stb...
Többnyire akkor kerülsz olyan szituációba ahol van esély, hogy megütnek ha szükségtelenűl firtogtatod az egodat és nem engeted, hogy más domináljon egy helyzetben. Azaz ha valaki beszól neked, akkor úgy érzed hogy vissza kell szólnod, ahelyett hogy csak tovább sétálnál.
Olyan kicsi az esélye, hogy valaha is kelljen verekednek, főleg ha "asszonnyal és gyerekkel" vagy, hogy tényleg értelmetlen.
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de én nem érzem szükségét, hogy egy random idegennek, aki valószínűleg részeg vagy csak tanulatlan tuskó megmutassam a férfiasságomat.
Mint mindenhol fel kell mérned mekkora kockázattal jár egy adott dolog és az milyen hozamot hozhat legjobb esetben. Risk to reward rationak hívják.
Szerintem a "Most megmutattam egy random embernek, hogy erősebb vagyok nálla" nem éri meg azt a kockázatott, hogy lehet leszúrnak, jobb esetben picit megvernek, nagyon jó esetben én győzők, de attól még megütnek, legjobb esetben megfélemlítem és nem lesz semmi.
Ha neked megéri, akkor óriási problémák vannak az életedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!