Egy férfit a megverés hogyhogy nem aláz meg?
Arra a kérdésre hogy nem fél e attól hogy xy megveri, egy
teljesen eszement hasonlatot mondott, hogy ő bicajozik és hogy azzal jó nagyot lehet esni, és hogy egy elesésnek a fizikai hatásai megegyeznek azzal mintha megvernék.
Tehát ezért nem kell félnie a verekedéstől mert ugyanolyan mint leesni egy bicajról.
Nem normális a csávó!!!
Igaza van.
A megverés lelket mozgat, azt jobban bántja az arra hajlamosaknál.
Az állatok is neha ha összekapnak 2 percre rá úgy vannak mintha mi se történt volna. Csak az ember haragtartó.
Az állatokra mondom újra: NÉHA - Mielőtt valaki megint belémkötne mint oly sokszor.
Miért ne lenne normális?
Egy verekedésben az járatja le magát, aki kezdeményezi.
Az, hogy létezik esetleg nálad erősebb és/vagy gyakorlottabb ember, miért lenne megalázó? Max ha komplexusos vagy.
Előzőekhez csatlakozva, ezen kívül van benne szerencsefaktor is. Aki néz UFC-t tudhatja, hogy nem mindig a papír szerinti "képzettebb" vagy nagyobb nyer.
Nem kell félni a verekedéstől, amíg nem esel úgy, hogy bevered a fejed olyan ponton és belehalsz, vagy amíg nem kerülnek elő a bicskák és más dolgok.
Hát mondjuk bicikliről, 50-el, állal lekapni egy betonpadkát az szerintem rosszabb mint ha összepakolnak a diszkóban szombat este :D
Mert amúgy kérdező, te hogy gondolod, mit kéne gondolnia?
Hozzászoktam, mondhatni.
Az általános iskolámban sokszor üldözött 10+ kancigány.
A gimiben sok volt az 1v1 verekedés, egy osztálytársammal, akivel ki nem álltuk egymást. Akkor maradt abba, amikor valami nagyon elpattant bennem és lelöktem a lépcsőről.
Utoljára 2017-ben ütöttek meg, osztálytársam már régóta b-szogatott, tesi közben (én játszottam, ő ült) belerúgott a valagamba, akkor megint elszállt bennem valami, óriásikat rúgtam a lábába, aztán felállt, ütött, nem tudtam kivédeni, kaptam egyet a pofámra.
Azt egy kicsit megalázónak éreztem, igen, de annyi pozitív hozadéka volt, hogy legalább nem kötekedett velem utána. Hogy hogyan beszélt ki másnak, az meg sohasem érdekelt.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!