Rendori tulkapas!?
Az ocsemmel elmentunk setalni delutan 3kor, egy masik varosba atsetaltunk kb 4orat gyalogoltunk, este 7-8ra ertunk oda, aztan 9kor indultunk vissza fele. Anyam addogva kihivta a rendoroket hogy mar 9ora es nemvagyok otthon, en 22 eves fiu vagyok ocsem 13 eves szinten fiu, a fouton meg is talaltak minket amint megyunk vissza fele innen kezd erdekes lenni:
Megaltak visszatolattak,:
Rendor:(3man voltak) joestett
En: hello
R:este van van bameg
Itt kiszalt az autobol faxopozott mindenhogy szidott meg kerdere vonta hogy mi a "faxomrrt" setaltam 6orat a 13eves ocsemmel, meg fenyegetozptt is joparszor hogy megver meg stb hogy meg amikor visszavittek mindet akkor is mondta hogy tudta hogy egy gyokr fogykos rtek vagyok stb.. a tobbi rendor az nem mondtott semmit, anyam elott is mondta, hogyha megegyszer kijonnek akkor nemuszom meg stb vagy
10x minimium fenyegetett a megveressel. Iszonyatan borzalmas volt ezt atelni foleg hogy semmien rendorsegi ugyem meg semmi torvenytelen dolgott meg csinalok de olyan modon viselkedet velem a rendor hogy az felfoghatatlan..
Sírok! :D
Igaza volt, 3 rendőr a te phaszságod miatt van lefoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!