Hogy lehet, hogy egy ember ilyen gyorsan megizmosodott?
Helló!
Én is edzek, de nekem nem sikerült közel sem ilyen gyorsan megnövelni az izmaim méretét. Én valami ilyesmi alakot szeretnék, fél éve kezdtem el a testépítést, úgyhogy még sok nem látszik meg. Ilyen szeretnék lenni:
ÉS szóval, valaki valami edzéstervet tud mondani, amitől ilyen gyorsan izmosodhatok:
Azt mondták nem szedett semmi szteroidot. Hanem ő is neten kért segítséget, meg edzőtől. ÉS különleges edzéstervet végzett. Valaki tudna ilyen edzéstervet mondani, amitől ilyen gyorsan lehet megerősödni? ÉS csak az válaszoljon aki tényleg segít. A fotó igazi, nem retusált!!
Nah jól figyelj mert elárulom a titkos receptet. De csak neked csak itt és csak most! A titkos hozzávaló és recept is egyben amivel fél év alatt annyit tudsz fejlődni amit a képen is látunk, úgy hívják, hogy:
PHOTOSHOP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!