Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2 km-en milyen időnek számít...

2 km-en milyen időnek számít a 7:40?

Figyelt kérdés
12 vagyok, 2 éve atletizálok. Jobbat kéne futnom, vagy ez az idő is jó?!
2020. szept. 6. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elég jó idő.
2020. szept. 6. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem rosszabb, mert 80 kiló vagyok 174cm és 23 éves. Nekem 8 kilómétren át szoktak ilyen 6 percek lenni kilométerenként vagy 5 és fél. Viszont az 8 kilométeres átlag az adott 1 kilométerre. Mondjuk 12 éves atlétánál mi a jó, ha csak 2 kilométert fut, nem nyolcat. Kérdezz meg edzőt.
2020. szept. 6. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
6:40et futottam 15 évesen szóval különösen nem jónak.
2020. szept. 6. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne vicceljetek, 12 évesen mindössze 2 év atlétizálás után ez jó idő, ebből még bármi lehet. 15 évesen valószínűleg jobbat fogsz futni, mint 3-as, ha kitartóan folytatod a sportolást.
2020. szept. 7. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Még mindig 4-es vagyok. Tudni lehet mi számít jónak 12 évesen, rá lehet keresni a korosztályos ranglistákra, a magyar rekord 13 éveseknél 6:11 ezen a távon, a listába még 6:45 körüli idővel be lehet kerülni. Csak akik 12-13 évesen ilyen időt futnak, azok nem 10 évesen kezdték, hanem korábban. Kitartó edzésmunkával viszont pár év múlva akár be is hozhatja a kérdező a lemaradását.

2:

Felnőttként más a mérce, mert már nehéz néhány km-es távakon gyerekkori alapok nélkül nagyon jó időket hozni. Én most 33 évesen úgy 7:20-7:30-at tudnék ezen a távon, de nagyon kemény résztávos, intervallos edzésmunka kellene 7 alá kerülni, sokkal könnyebb egy félmaratont 1:30 alá tornázni, gyerekeknél viszont előbbi könnyebben elérhető.

2020. szept. 7. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!