Mi a jó a virtuális futóversenyekben?
Lesz most a Wizz félmaraton, ez rendesen meg lesz tartva. De kommentekben látom, hogy sokan írják, hogy miért nem virtuális mert az milyen jó.
Na most az ugye annyi, hogy lefutom a távot egyedül mintha csak edzenék és ennyi, de legalább fizetek érte.
Ebbe mi a jó?
Azért sem mindegy hogy magadnak futod a rekordokat vagy virtuális versenyen mert a virtuális versenynek adott napja vagy ideje van. Lehet pont azon a héten fáradtabb vagy, nem jól készültél, ha nem neveztél, akkor könnyebben legyintesz, hogy hát jó, akkor majd jövőhéten megpróbálom megdönteni a csúcsom. Nekem igenis jó érzés egy érmet megnézni, ami emlékeztet az első 10 km-es verseny futásomra és kövezz meg, de örülök neki, hogy ehhez nem kellett a vírus alatt (és erről sem szeretnék vitát nyitni) tömegbe mennem vagy fizetnem egy rakás pénzt mgé plusszba a nevezésen felül, hogy elutazzak a verseny helyszínre. Ha ezeket az előnyöket te nem érted vagy látod az nem baj. Gondolom sem anyagi sem egyéb kárt nem okozunk neked azzal, hogy mi ezt szeretjük. Én mindenesetre tisztelek minden embert, aki képes tenni annyit önmagáért, hogy bármilyen sportot űz. Legyen az verseny nélkül csak a mezőn körözve legyen versenyen virtuálisan vagy tömegben vagy bármi. Küldök mindenkinek egy virtuális pacsit .
Őszintén elkeserít hogy valaki még ezen is képes gúnyolódni és akadékoskodni. Buta világban élünk.
Elolvastam az írásod. Ha nem írod azt az utolsó mondatot akkor még talán egyet is értettem volna veled.
De miért is kell beugatni? Elkeserítő, hogy a mai PC világban nem lehet véleménye az embernek mert azonnal besértődnek páran aztán nekiállnak okoskodni, kötekedni mint ez esetben te.
Buta világban élünk. Valóban. :(
Ugatni a kutyák szoktak. Én pont olyan ember vagyok, mint te, aki épp annyira leírhatja a véleményét, mint te. Az, hogy valaki felhívja a figyelmed, hogy direkt figurázod ki azokat, akik máshogy vélekednek nem kötekedés. Kötekedés az, amikor valaki válaszát ugatásnak titulálod. Vagy kötekedés lenne, ha most én is kiraknék egy fejfogós emojit, hogy "jajj megsértődött", ahogy azt te tetted egy korábbi válaszára valakinek.
Sokan megsértődnek, igen. Sokan érzékenyebbek, azzal, hogy egy ilyen fórumon teszel fel kérdést, ezt vállalod. Ahogy a válaszolók is vállalják, amit kapnak.
Én itt lezárom részemről ezt az eszmecserét, mert én tényeg nem kötekedni szerettem volna csak felnyitni egy picit a szemeket mennyire lényegtelen témáról kezd el elindulni egy olyan vita, ami láthatóan át fog csapni sértegetésbe....és ezt is csak azért, mert nekem szívügyem a futás és valóban elkeserít mikor így egymásnak ugranak egy számomra fontos téma kapcsán.
Legyen szép napod és jó eredményeket kívánok.
Semmi sértegetés nem lett volna ha te nem jössz ide és nem kezdesz el sértegetni meg vádaskodni.
Saját portádon kéne kicsit sepregetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!