Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha részt vettem...

Mit tegyek, ha részt vettem egy virtuális versenyen, amire befizettem x összeget az érem miatt, ami azóta sem érkezett meg? Több, mint 1 hónapja kellett teljesíteni.

Figyelt kérdés
2 hete elvileg kipostázták az érmeket, de erről semmit nem kaptam. (egyébként erről sem tájékoztattak, csupán egy fb bejegyzésnél láttam a hozzászólások között, hogy valaki írta). E-mailre nem válaszolnak, más elérthetőség nem volt megadva. Amúgy egy elég nagy versenyről van szó, így virtuálisan is több 100-an neveztek...

2020. jún. 10. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Eredmény van egyáltalán? Biztos, hogy nyertél? Még ha kategóriák is vannak, több 100-ból közel se biztos, hogy dobogós helyen végeztél. Ha meg igen, a Magyar Posta köztudottan lassú, Pest megye egyik végéből a másikba is 2 hét alatt kézbesítenek egy levelet. A távolsággal ez általában nő, Budapestről Zalaegerszegre például még nyugodtan várhatsz egy hetet.
2020. jún. 10. 16:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Minden nevező, aki megcsinálta és beküldte az eredményét, kap érmet.
2020. jún. 10. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:

NEm lehet, hogy lehúzás volt?

Bennfentesek meg beírnak pár fb-posztot, hogy de ők már megkapták...

2020. jún. 10. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
milyen verseny az, ahol mindenki dobogós helyezést ér el? :-D
2020. jún. 10. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
46%
esetleg adhatnál több infot
2020. jún. 10. 17:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez konkrétan melyik verseny? Én eddig ami virtuális versenyeken indultam, nem volt se nevezési díj, se érem (helyezetteknek sem).
2020. jún. 10. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!