Fáradtság, lassú mozgás, addig, amíg nem kezdek el sportolni, normális ez?
Tehát, egy ideje járok kondizni, futni szoktam általában és egyéb kardió, illetve pár nap súlyzós edzések is vannak.
Hetente megyek 6 napot általában.
Azt vettem észre magamon, hogy edzés után a testtartásom, kedvem, energiaszintem, mozgásom sebessége, egyszeruen minden jobb lesz és eszméletlenül jól érzem magamat.
Általában délután szoktam menni, tehát a nap feléig egy teljesen más ember vagyok, edzés után pedig ismételten egy másik.. Ebből kifolyólag tervezem azt, hogy korán reggel fogok menni, de mivel sok időm van mostanában, ezért valszinuleg este is, ebből nem származhat semmi gondom? Reggel futás, délután pedig súlyzós edzések vagy pedig ismételten futás.
Azt tudom, hogy alapjáraton normális az, hogy edzés után jobban érzi magát az ember, de az az állapot normális amiben vagyok addig, amíg nem edzek?
Köszi a válaszokat!
Mozgás közben is kellemesen érzem magamat, de azután jobban, mert elértem benne a célomat, amit megszerettem volna csinálni.
Inkább ami a lényeg, hogy miért vagyok egy más ember addig, amíg nem kezdek el mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!