Normális, hogy 18 hetesen Ismét visszatért a szuper fáradtság + almossag + semmi erő stb?
Az elso trimeszterben voltak ezek a tunetek, (Álmosság, délutáni pár óra alvás, fáradtság, levertseg es ez az alapból “semmihez nincs kedvem vagy erőm”) aztán a 13. hét körülre enyhültek, szinte el is múltak, azonban most ismét lesújtott. Ehhez pluszban majdnem minden napos fejfájás társult.
A verkepem rendben van, vérnyomásom a védőnő szerint tökéletes, oxigén szint szintúgy. Femibiont, magnézium pezsgotablettat es D vitamint szedek.
Másnak is volt ilyen? Azt hittem a második trimeszter szuper energikusan fog telni, ehhez képest ez mindossze par hétig tartott
Szia! Teljesen normális minden terhesség más, van amelyik szervezetnek több pihenésre van szüksége. Én is energikusabbnak éreztem magam a 12.hét után aztán most megint jobban érzem, hogy elfáradok. (21h km) Szakaszosan szoktam pihenni nem egyszerre csinálok meg mindent ha érzem fáradt vagyok, lepihenek egy kicsit. Nekem is fáj a fejem mostanság valószínű az időjárás is közre játszhat. Pihenj annyit amennyit csak tudsz.
Kellemes babavárást!
Én 38 hetes vagyok, nekem most tért vissza az állandó fáradtság. :D Éjszaka nem tudok jól pihenni már. Most frontok is vannak, de tekintve, hogy maga a terhesség is megterhelő a szervezet számára, normális, hogy előjön a fáradtság. Vasad is rendben van? Azt esetleg lehet kiegészítésnek szedni, ha alacsonyabb a szintje, vashiány is okozhat fáradékonyságot, és az terhesség alatt gyakori.
Tényleg pihenj, amennyit csak tudsz.
#3 vagyok
Ha a pajzsmirigy érték úgy tért el, hogy alulműködést mutat, akkor attól is lehet fáradékonyság. Ha ez van, és szeded a gyógyszert, javulni fog a közérzeted is!
Jobbulást, és boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!