Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy 18 hetesen...

Normális, hogy 18 hetesen Ismét visszatért a szuper fáradtság + almossag + semmi erő stb?

Figyelt kérdés

Az elso trimeszterben voltak ezek a tunetek, (Álmosság, délutáni pár óra alvás, fáradtság, levertseg es ez az alapból “semmihez nincs kedvem vagy erőm”) aztán a 13. hét körülre enyhültek, szinte el is múltak, azonban most ismét lesújtott. Ehhez pluszban majdnem minden napos fejfájás társult.

A verkepem rendben van, vérnyomásom a védőnő szerint tökéletes, oxigén szint szintúgy. Femibiont, magnézium pezsgotablettat es D vitamint szedek.

Másnak is volt ilyen? Azt hittem a második trimeszter szuper energikusan fog telni, ehhez képest ez mindossze par hétig tartott

2020. júl. 20. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Teljesen normális minden terhesség más, van amelyik szervezetnek több pihenésre van szüksége. Én is energikusabbnak éreztem magam a 12.hét után aztán most megint jobban érzem, hogy elfáradok. (21h km) Szakaszosan szoktam pihenni nem egyszerre csinálok meg mindent ha érzem fáradt vagyok, lepihenek egy kicsit. Nekem is fáj a fejem mostanság valószínű az időjárás is közre játszhat. Pihenj annyit amennyit csak tudsz.

Kellemes babavárást!

2020. júl. 22. 18:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves, hogy válaszoltál! Köszönöm, neked is szépeket!
2020. júl. 22. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 38 hetes vagyok, nekem most tért vissza az állandó fáradtság. :D Éjszaka nem tudok jól pihenni már. Most frontok is vannak, de tekintve, hogy maga a terhesség is megterhelő a szervezet számára, normális, hogy előjön a fáradtság. Vasad is rendben van? Azt esetleg lehet kiegészítésnek szedni, ha alacsonyabb a szintje, vashiány is okozhat fáradékonyságot, és az terhesség alatt gyakori.

Tényleg pihenj, amennyit csak tudsz.

2020. júl. 23. 09:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Minden értékek rendben van, kivéve a pajzsmiriggyel volt egy kis problema, ami most derült ki, de kaptam ra egy fel szem gyógyszert amit naponta kell szedni. Sajnos lehet a szervezetek jelzett, mert most épp fizikálisan is lebetegedtem kicsit, ugyhogy tegnap meg ma pihenés :)
2020. júl. 23. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Ha a pajzsmirigy érték úgy tért el, hogy alulműködést mutat, akkor attól is lehet fáradékonyság. Ha ez van, és szeded a gyógyszert, javulni fog a közérzeted is!

Jobbulást, és boldog babavárást! :)

2020. júl. 23. 10:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom! Neked is minden jót!
2020. júl. 23. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!