A hullámvasúton miért sikítanak? igaz ha nem sikítasz, bent ragad a levegő, és bajod lesz?
mennyivel megy az a hullámvasút?
akkor mi a francért sikitanak?
Nem mindenkibolyan bátor, mint te...
Egyebként koncerteken is mindig sikítanak meg fütyülnek... es jól is hangzik az egész... ettől függetlenül en mégis mindig bitang hülyén érzem magam, ha kurjantok egyet koncerten... számomra életidegen... más meg mindenért kurjantgat, sikitozik... ennyi.
Én ha megijedek, sem jön ki hang a torkomon, max elkerekedik a szemem, meg összeszorítom az öklöm, esetleg belekapaszkodok valamibe...
Mas meg össze vissza sikít, jajjgat... en el se tudom képzelni, hogy szűköljek mint egy kutya... ennyi, nem vagyunk egyformák... fogadd el, vannak sikitozós meg vannek csendes emberek... ennyi.
még sosem ültem
de van 1 supercar-om, sportmotorom stb.
Az jobban az ülésbe présel, mint a szabadesés
Éreztél már szabadesést?
120km/h -val 50 méter magasról függőlegesen zuhanni, Meg fejjel lefelé lógni félelmetes. Én voltam már egy jópár durva hv-n és nagyon imádom. De nem csak azért sikoltoznak az emberek mert félnek hanem pont azért mert élvezik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!