Hogy legyen állóképességem?
Ne nevessetek ki vagy bántsatok kérlek,az állóképességem szinte nulla elmegyek 15-20percre levő boltba és kifúlok tőle. Van rajtam sulyfelesleg (Nagyon max egy 10es) de 70kg vagyok,nem egy olyan aki 120kg mégis az állóképességem sehol sincs.
Múltkor a kollegam aki egy nagydarab pocakos pasi kinevetett mikor együtt kimentünk boltba én meg szinte estem össze ,azthitte viccelek csak....
Szeretnék valahogy erősebb lenni de úgy hogy ne legyek olyan izmos láthatóan mert az nem tetszik
Szerintem kérj háziorvostól egy labor-beutalót, esélyes, hogy vashiányos/vérszegény vagy.
Ha nem akarsz vérvételre menni, akkor sem ártasz azzal, ha szedsz vasat, mondjuk pl a céklatabletta nagyon jó étrendkiegészítő (krónikusan alacsony vasamat fél év alatt teljesen rendbehozta, pedig előtte gyógyszerrel, injekcióval sem sikerült)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!